"Французька весна" у Києві презентує й дитячу програму

Укрінформ
Під час фестивалю «Французька весна» із 17 до 21 квітня у столичних кінотеатрах відбудуться покази повнометражних французьких мультфільмів. 

Про це повідомили у КМДА із посиланням на КП «Київкінофільм». 

"Покази пройдуть у кінотеатрах «Факел», «Старт», «Дніпро». Деталі можна дізнатися у касах кінотеатрів", - йдеться у повідомленні. 

На думку авторів проекту «Французька весна – дітям», анімаційні стрічки зацікавлять не лише кіноманів, а й усіх , хто вивчає французьку мову. 

Також у рамках «Французької весни» з 19 до 25 квітня у кінотеатрі «Київ» відбудеться «Фестиваль допрем’єрних показів», який дасть глядачам можливість першими побачити найбільш актуальні кіноновинки. Подію організовано спільно з Французьким інститутом в Україні. 

Читайте також: Розенко сказав, як розподілятимуть кошти на створення патріотичних фільмів

Фестиваль «Французька весна в Україні» стартував 31 березня на Софійській площі музичним перформансом «Повітря». Відповідну ініціативу посольства Французької Республіки в Україні та Французького інституту в Україні підтримано розпорядженням КМДА. Спільні франко-українські проекти знайдуть продовження у художніх виставках, фотопроектах, муралах і концертах. 

На головному фото: мультфільм "Махни крилом" Фото: IMDb 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-