На концерт MONATIKа у Харкові продали вдвічі більше квитків, ніж може вмістити зал

На концерт MONATIKа у Харкові продали вдвічі більше квитків, ніж може вмістити зал

Укрінформ
У харківському палаці спорту "Локомотив", де сьогодні виступить MONATIK, зроблені особливі заходи безпеки у зв'язку з тим, що квитків на концерт продано удвічі більше, чим вміщує зал.

Про це заявив перший заступник Харківського міського голови Ігор Тєрєхов на засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми розуміємо: той контингент, який піде на концерт, - це діти від 12 років, молодь. І не дай Бог хтось на виступі петарду запалить, бенгальський вогонь. І хто потім за цих дітей нестиме відповідальність? 4500 чоловік очікується на концерті. Якщо зал не є розрахованим на таку кількість людей, це може створити загрозу громадської безпеки. Я не закликаю скасувати концерт, але прошу відповідні органи підключитися до правоохорони", - зазначив Тєрєхов.

Читайте також: Ніна Матвієнко приємно здивувала фотосесією з Монатіком

За його словами, необхідні розпорядження віддані службам МВС, ДСНС, "швидкій допомозі" і персонально директорові палацу спорту "Локомотив".

"Також правоохоронці з'ясують у організаторів концерту, як так сталося, що на концерт продали в 2 рази більше квитків, ніж вміщує зал", - додав Тєрєхов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-