"Світ Дикого Заходу": вийшов трейлер другого сезону

Фото, відео
Укрінформ
Канал HBO виклав у Мережу офіційний трейлер другого сезону серіалу "Світ Дикого Заходу", прем'єра якого відбудеться 22 квітня.

Другий сезон включатиме 10 серій і розповість про нові локації величезного тематичного парку, населеного розумними роботами, повідомляє itc.ua.

У трейлері другого сезону явно засвітився новий парк з японської тематики ShogunWorld, а на сайті вигаданої компанії Delos Destinations також присутня згадка про ще чотири парки.

Нагадаємо, що сюжет серіалу заснований на фільмі «Westworld» (1973) Майкла Крайтона про парк розваг майбутнього, в якому ролі NPC виконують вельми реалістичні людиноподібні роботи, що намагаються втягнути відвідувачів у різноманітні місії, створені сценаристами. Чергове оновлення програмного забезпечення роботів призводить до появи збоїв, проте що далі розвивається сюжет, то все більше глядачам здається, що це не програмний збій, а задум творця Westworld.

Перший сезон серіалу вийшов восени 2016 року.

Читайте також: Вийшов перший трейлер воєнної драми про тральщик "Черкаси"

У сюжеті оригінального фільму, крім американського «Дикого Заходу» (Westworld), також присутні європейські парки «Середні Віки» (Medievalworld) і «Стародавній Рим» (Romanworld).

"Світ Дикого Заходу" вже став найпопулярнішим серіалом для каналу HBO за всю історію його існування. У серіалі зіграли Ентоні Гопкінс, Ед Гарріс, Еван Рейчел Вуд, Джеффрі Райт, Тенді Ньютон, Джеймс Марсден, Талула Райлі та інші.

Фото: НВО

Відео: HBO

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-