Репер PSY може виступити у Пхеньяні перед самітом - ЗМІ

Репер PSY може виступити у Пхеньяні перед самітом - ЗМІ

Укрінформ
Репер PSY, що прославився у всьому світі завдяки мега-хіту Gangnam Style, може виступити у Пхеньяні в рамках чотириденного туру групи південнокорейських артистів, який відбудеться напередодні міжкорейського саміту.

Про це повідомляють південнокорейські ЗМІ.

"Передова група з підготовки концертів південнокорейських артистів в КНДР нещодавно провела консультації з Північчю про включення південнокорейського репера Psy до складу художньої трупи, але дві Кореї доки не досягли угоди", - говориться в повідомленні.

Як передає Всесвітнє корейське радіо, тема виступу південнокорейських артистів у Пхеньяні визначена як "Весна приходить".

За словами начальника президентського протоколу Тхак Хьон Міна, що очолював передову групу з підготовки концертів південнокорейських артистів в КНДР, в ході візиту в Пхеньян була досягнута домовленість про проведення спільного концерту. Окремий виступ мешканців півдня намічений на 1 квітня, а спільне з мешканцями півночі - на 3 квітня.

Читайте також: Фільм "ІZI" увійшов до п’ятірки фіналістів італійської кінопремії David di Donatello

Таким чином, художня трупа Півдня, що спочатку складалася з 160 чоловік, може збільшитися.

Гастролі артистів з Південної Кореї пройдуть в столиці КНДР напередодні запланованого міжкорейського саміту за участю лідерів двох держав.

У лютому у рамках домовленостей між Сеулом і Пхеньяном північнокорейські артисти виступили з концертами в Південній Кореї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-