Театр Франка підготував прем’єру вистави

Театр Франка підготував прем’єру вистави "Дорога Памела"

Фото
Укрінформ
У п'ятницю, 23 березня, на сцені Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка відбудеться прем’єрній показ комедійної вистави "Дорога Памела" за п’єсою лауреата Пулітцерівської премії Джона Патріка.

Про це повідомила Укрінформу керівник літературно-драматичної частини театру Наталія Пономаренко.

"Над сценічною версією "Дорогої Памели" працює постановочна група на чолі з режисером Дмитром Чирипюком, сценографом Андрієм Александровичем-Дочевським та художником по костюмах Катериною Маркуш. У виставі задіяний блискучий акторський ансамбль – народні артисти України Олена Хохлаткіна, Олег Стальчук, Валерій Дудник, Олексій Петухов, Назар Задніпровський, заслужена артистка України Тетяна Шляхова, Олексій Зубков, Сергій Калантай", - повідомила вона.

За словами Пономаренко, п’єса "Дорога Памела", створена відомим американським драматургом та сценаристом Джоном Патріком, входження якого в світ шоу-бізнесу було блискавичним. В 30 років він був уже автором численних сценаріїв для радіо та різноманітних шоу, перша п’єса, що з успіхом була сприйнята на Бродвеї, відкрила Патріку можливість працювати в Голлівуді. 

Нова хвиля цікавості до п’єси "Дорога Памела", написаної у 1961 році, сьогодні є закономірною і, передусім, завдяки вічній темі, якою пронизаний твір: як зберегти духовність, людяність і гідність, незважаючи на обставини, де віднайти сили, аби протистояти прагматичності, цинізму, які руйнують людські душі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-