Святкова афіша: марш жінок та короткометражки про кохання

Святкова афіша: марш жінок та короткометражки про кохання

Укрінформ
Попереду - чотири вихідні, і ми знаємо, куди піти та на що подивитися.

Марш жінок «Годі терпіти»

Що цікавого: Щорічно більше мільйона українок стикаються з фізичним та сексуальним насильством в сім’ї. 600 жінок кожного року гинуть від домашнього насильства. Жінки заробляють в середньому на 25% менше чоловіків, за офіційною статистикою. Обурення викликає те, що насправді жінки працюють більше за чоловіків. 

Жінки вимагають від держави рівних прав та можливостей. Жінки вимагають належного ставлення держави. Жінки вимагають ратифікацію Стамбульської конвенції.

Коли: 8 березня 13:00

Де: Михайлівська площа

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Концерт гурту «ТНМК»

Що цікавого: ТНМК виконує музику в стилях репкор, хіп-хоп, рок та фанк. Перший прообраз гурту створили 14 червня 1989 два друга та нинішні учасники ТНМК: Фоззі та Котя. Як ТНМК гурт почав працювати з 1998 року, саме тоді, коли був виданий перший альбом гурту — «Зроби мені хіп-хоп». З нагоди Міжнародного жіночого дня гурт зіграє акустичну програму.

Коли: 8 березня 19:00

Де: Atlas (вул. Січових Стрільців, 37-41)

Скільки: 300 - 850 грн

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль "Короткометражки про кохання"

Що цікавого: Короткометражки про кохання - це найзворушливіші короткометражки про взаємне  кохання, та не дуже. Це історії про почуття, котре кожний з нас хоче відчути. Добрі, смішні, теплі, надихаючі, ці історії змотивують на відкрите серце та подарують приємні емоції.

Коли: 8 – 14 березня

Де: Кінотеатр Жовтень (вул. Костянтинівська, 26)

Скільки: 50 - 100 грн

Більше інформаціїСайт

Забіг "Ladies Run 2018"

Що цікавого: Зустрічаємо весну яскраво: біжимо в серці Києва – Маріїнському парку. Ladies Run – забіг на 5 км для прекрасних дівчат, а також чоловічий забіг на честь жінок! Всіх учасниць на фініші буде чекати особлива нагорода – дизайнерська срібна прикраса, створена за спеціальним замовленням.

Коли: 8 березня 9:00

Де: Маріїнський парк (вул. Грушевського 1В)

Скільки: 250-400 грн (Реєстрація)

Більше інформаціїFacebook

Творчий вечір Сергія Жадана «Тютюнові фабрики»

Що цікавого: Великий авторський поетичний вечір Сергія Жадана – це вірші з нової книги, що вийде восени цього року, а також вірші з усіх попередніх книжок та вибрані переклади з мов народів світу.

Коли: 9 березня 20:00

Де: Центр культури та мистецтв НТУУ «КПІ» (просп. Перемоги, 37)

Скільки: 100 - 200 грн

Більше інформаціїFacebook

Виставка «Марія Примаченко: Від Болотні до Парижа»

Що цікавого: На виставці глядачі побачать 14 робіт Примаченко (1930-1980-их років) із фондів Національного музею українського народного декоративного мистецтва, які поцінував світ і які доволі рідко виставлялись в Україні. Серед них «Фантастичний звір» та «Коричневий звір» 1936 року.

Коли: 14 грудня - 14 березня

Де: Музей української діаспори (культурної спадщини) (вул. Московська, 40б)

Скільки: Вартість вхідного квитка 25 грн (пільговий – 10 грн)

Більше інформаціїFacebook

Концерт класичної музики «Романтичнi iсторiї»

Що цікавого: Цього вечора Ви почуєте твори композиторів Н. Паганіні, К. Сен-Санса, А. В’єтана, М. Мошковського, С. Рахманінова, К. Дебюссі. В концерті беруть участь: Ольга Конопляна — скрипка, Аліна Шолух — альт, Ксенія Баришевська — фортепіано.

Коли: 8 березня 19:00

Де: Галерея «Висоцький» (вул. Воздвиженська, 40)

Скільки: 100 грн

Більше інформаціїFacebook

Виставка «Жінки незалежності»

Що цікавого: «Жінки незалежності» – це польські жінки різних поколінь, професій та доль. Деякі з них ще за життя стали знаменитими, деякі довший час залишалися в тіні історії. Немало з них закінчили своє життя трагічно. Але всіх їх об’єднувало прагнення зробити життя в своїй країні кращим.

Виставка є свідченням того, що не було б незалежної, сильної та міцної Польщі без активної участі багатьох поколінь польок, які не лише мужньо зносили турботи щоденного життя за часів 123 років неіснування Польщі, війни та комуністичного поневолення, але й на рівні з чоловіками активно боролися за незалежність.

Коли: 6 - 19 березня

Де: Зона креативних мануфактур Izone (вул. Набережно-Лугова, 8)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Мультимедійний художній проект «Life must go on»

Що цікавого: Мультимедійний художній проект «Life must go on» об’єднає в собі живопис, цифрове мистецтво, поезію та музику.Глядачам покажуть справжнє мультимедійне шоу, створене на основі поезії Ліни Костенко. Філософську складову поезії буде передано у візуальних образах цифрового мистецтва. Автори проекту – київська digitalгрупа «Skilz» та львівська художниця Лілія Студницька.

Коли: 1 березня - 1 квітня

Де: Галерея «Лавра» (провулок Лаврський, 9)

Скільки: Вільний вхід

Більше інформаціїFacebook

Концерт «Women of Jazz»

Що цікавого: Українські джазові вокалістки виконають хіти Елли Фітцджеральд, Біллі Холлідей, Еті Джеймс, Ніни Сімон та інших. До них приєднається оркестр «Віртуози Києва» і джазмени Дмитро «Бобін» Александров, Павло Галицький та Юрій Салуха.

Коли: 8 березня 20:00

Де: КВЦ Парковий (Паркова дорога, 16а)

Скільки: 250 - 850 грн

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль-ярмарок «Art We Can. Індійська весна – єдність культур»

Що цікавого: Мета фестивалю-ярмарку — надати можливість в Україні доторкнутись до культури Індії в роботах наших митців. Бажання організаторів показати цей багатий світ за допомогою фотографії, живопису, графічних робіт, почути орієнтальний джаз з елементами індійської класичної та української народної музики у виконанні різних музичних українських гуртів.

Коли: 9 - 11 березня

Де: Educatorium (вул. Рейтарська, 8б)

Скільки: Вхід на фестиваль 10-11 березня 12.00-19.00 вільний.

Більше інформаціїFacebook

Програма заходів у музеї Тараса Шевченка 9 - 10 березня

Що цікавого: Концерт заслуженої артистки України Світлани Кислої та її студентів. Кураторська екскурсія виставкою Революція міфу (за реєстрацією). Театралізована екскурсія «Музи Тараса Шевченка» (Реєстрація). Показ фільму «Хоробра 17» (Реєстрація).

Коли: 9 (з 14:00) - 10 березня 

Де: Національний музей Тараса Шевченка (бульвар Шевченка, 12)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Авторська зустріч з Сергієм Плохієм

Що цікавого: Авторська зустріч з професором історії України Гарвардського університету. Книжка Сергія Плохія «Брама Європи» висунута на здобуття Національної премії України імені Тараса Шевченка 2018 року. З цього приводу автор завітає до України на нагородження премією й зустрінеться з читачами у Києві.

Коли: 9 березня 18:00

Де: Книгарня «Є» (вул. Лисенка, 3)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Концерт «Shevchenko 13»

Що цікавого: У річницю смерті Тараса Шевченка, соліст Національної філармонії Роман Смоляр (бас) вперше представить вокальний цикл на вірші Шевченка, в якому виступить в незвичній іпостасі: і як співак, і як композитор.

Коли: 10 березня 19:00

Де: Будинок вчених (вул. Володимирська, 45а)

Скільки: 50 грн

Більше інформації: Facebook

«Весняний Weekend» в аутлет-містечку «Мануфактура»

Що цікавого: Шоу мильних бульбашок, твістинг, паперове шоу та шар-сюрприз – секретна магічна куля з неймовірною кількістю повітряних кульок. Уроки скетчингу та творчі майстер-класи.

Коли: 10 - 11 березня

Де: Мануфактура Outlet Village (Обухівське шосе, 2, с. Ходосівка)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Велике Жіноче Ралі 2018

Що цікавого:  У 2018 році це свято вже 20-й рік поспіль проходитиме в столиці України. У змаганнях можуть брати участь виключно жіночі екіпажі (пілот та штурман), а рух учасниць проходить за маршрутом - Легендою та тільки в рамках Правил Дорожнього руху України.

Коли: 8 березня 9:00

Де: вул. Хрещатик

Скільки: Реєстрація

Більше інформаціїFacebook

Гастрономічний вікенд на ВДНГ "Смакобум"

Що цікавого: "Смакобум" збирає на одному майданчику колекцію добірних продуктів гастрономії, самобутні українські регіональні харчові смаколики та напої.

Коли: 8 - 10 березня

Де: ВДНГ (вул. Академіка Глушкова, 1)

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-