Скандал на Оскарі: статуетку Френсіс МакДорманд викрали для селфі

Скандал на Оскарі: статуетку Френсіс МакДорманд викрали для селфі

Укрінформ
Поліція Лос-Анджелеса затримала 47-річного Террі Брайанта, який, за інформацією правоохоронців, вкрав статуетку "Оскар" акторки Френсіс МакДорманд, після чого записав відео, у якому стверджував, що це його нагорода.

Про це повідомило в понеділок американське інформагентство Reuters.

"Террі Брайант був заарештований у неділю ввечері, після того, як нагорода Макдорманд зникла під час Губернаторського балу в Голлівуді", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: Оскар-2018: По "гарячих слідах" американських кіноакадеміків

Украдена статуетка була знайдена та повернута Френсіс МакДорманд. Але викрадач встиг зняти відео разом зі статуеткою, де він оголосив: "Дивіться, це я виграв його! Це мій!"

При цьому інформується, що чоловіка згодом випустили під заставу $20 тис.

"Майже одразу Френсіс та її "Оскар" возз'єдналися разом. Вони відсвяткували повернення подвійним чізбургером з ресторану "In and Out", - заявив офіційний представник акторки Саймон Холз.

Читайте також: 90-ий Оскар: імена переможців. Інфографіка

Як повідомляв Укрінформ, Френсіс МакДорманд стала переможницею в категорії за кращу жіночу роль за картину «Три білборди на кордоні Еббінга, Міссурі». Це другий "Оскар" американської актриси театру і кіно. Першу їй присудили за гру у стрічці "Фарго" (1996 рік).

Церемонія вручення призів Американської академії кіномистецтв пройшла в ніч на понеділок в театрі Долбі в Лос-Анджелесі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-