Нові видання

Нові видання "Енциклопедичного видавництва" презентують в Укрінформі

Укрінформ
27 лютого 2018 року о 15.00 у приміщенні Національного інформаційного агентства "Укрінформ"відбудеться презентація нових видань "Енциклопедичного видавництва".

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.  

"Під час презентації колектив "Енциклопедичного видавництва" представить тематичні словники, де перераховано гасла з кількох наукових напрямів, за якими замовляються статті для "Великої української енциклопедії", а саме: Тематичний реєстр гасел з напряму "Історичні науки" (Історія України. Всесвітня історія); Тематичний реєстр гасел з напряму "Юридичні науки"; Тематичний реєстр гасел з напряму "Біологія" (у 2-х частинах); Тематичний реєстр гасел з напряму "Політичні науки"; Тематичний реєстр гасел з напряму "Фізичне виховання і спорт", - йдеться в повідомленні.  

Видання підготовлено з метою систематизації, категоризації та узагальнення інформативного матеріалу з цих наукових напрямів. Вони призначені для викладачів, аспірантів, студентів, усіх, хто цікавиться енциклопедистикою та процесом укладання енциклопедій, а також здійснює наукові дослідження в галузі історії, правознавства, біології, екології та охорони природи, політології, фізичної культури та спорту.

Читайте також: Марина Порошенко збирає історії дітей для "Книги Миру"

У заході візьмуть участь перший заступник голови Держкомтелерадіо Богдан Червак; доктор фізико-математичних наук, заступник міністра освіти і науки України Максим Стріха; академік НАН України, голова Головної редакційної колегії "Великої української енциклопедії" Вадим Локтєв; доктор історичних наук, професор, директор Державної наукової установи "Енциклопедичне видавництво" Алла Киридон; доктор політичних наук, професор (Інститут держави і права ім. В. М. Корецького НАН України) Володимир Горбатенко та інші провідні науковці, викладачі вищих навчальних закладів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-