Майкл Фассбендер зіграє Гітлера в комедії

Майкл Фассбендер зіграє Гітлера в комедії

Укрінформ
Ірландський актор Майкл Фассбендер зіграє Адольфа Гітлера - щоправда не в серйозному кіно, а в супергеройському фантастичному комедійному екшені.

Йдеться про повнометражний римейк популярної короткометражки «Kung Fury» («Кунг Ф'юрі»), повідомляє oKino.ua із посиланням на Deadline.

У 2015 році шведський режисер Девід Сандберг випустив півгодинну короткометражку «Кунг Ф'юрі» за власним сценарієм і з самим собою в головній ролі. Фільм було знято у стилі 80-х і популярних у той час бойовиків про поліцейські та бойові мистецтва.

Дія відбувалася у Майамі 1985 року. Головний герой — поліцейський Кунг Ф'юрі, перслідуючи червоного ніндзя, втрачає свого напарника Дракона, після чого сам отримує удар блискавки й укус кобри та набуває суперсили «обраного» майстра кунг-фу.

Тепер Кунг Ф'юрі працює сам і має битися з новим лиходієм Майамі - прибульцем із минулого Адольфом Гітлером (Кунг Фюрером), який там, у 40-х, прагнув стати єдиним «обраним» і тому вирушив у майбутнє, аби знищити Кунг Ф'юрі (а ще в цій божевільній історії присутній скандинавський бог Тор зі своїм молотом).

У повнометражній версії Сандберг знову сам виконає головну роль. А Майкла Фассбендера режисер, імовірно, запросив на роль лиходія Гітлера.

Читайте також: На Луганщині презентували патріотичні комікси «Пригоди Микитки»

Також Сандберг покликав у проект Девіда Хассельхоффа, у якого в короткометражці було камео і який написав для оригінального фільму головну музичну тему «True Survivor».

Терміни виробництва поки не називаються. Відомо, що дистриб'юторські права на картину будуть продані на Європейському кіноринку в рамках Берлінале на цьому тижні.

Фото: IMDb

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-