Сорос, Кант, Курков і Винничук. Чим порадує вибагливого читача «Фоліо»

Сорос, Кант, Курков і Винничук. Чим порадує вибагливого читача «Фоліо»

Укрінформ
Книжкові новинки року від харківського видавництва, які вже невдозі поповнять книгарні країни

Видавництво «Фоліо» розпочало 2018 рік з видання нової книги Джорджа Сороса «Відкрите суспільство», у якій він зібрав головні ідеї свого життя.

Про це Укрінформу повідомив директор видавництва "Фоліо" Олександр Красовицький.

Також серед основних новинок цього року він назвав головний роман грузинської літератури 20 сторіччя «Дата Туташхіа» Чабуа Аміреджібі та історичний роман сучасного литовського письменника Ужурки Йонаса «Гедімінас – некоронований король», в якому дія відбувається на території Волині та в Києві.

За словами Красовицького, цьогоріч буде видано два перших томи ще однієї нової серії «Бібліотека світової класичної наукової думки», яка почнеться з великих коментованих томів Едмунда Гусерля та Іммануїла Канта.

На черзі – третій том знаменитої трилогії Теодора Драйзера «Стоїк» у серії «зібрання творів», а також чергові томи Френсіса С. Фіцджеральда, Стефана Цвейга, Ліона Фейхтвангера та п'ятитомовик Михайла Булгакова російською.

Красовицький звернув особливу увагу на те, що в 2018 році вийдуть друком ще чотири томи Історії Європейської Цивілізації під редакцією Умберто Еко (три томи видано протягом останніх 4 років). Вийдуть традиційно нові романи Юрія Винничука та Андрія Куркова. Продовжиться серія Ретророман, а це 6-8 романи одеської серії Ірини Лобусової та 1-2 романи харківської серії Ірини Потаніної.

Планується повне видання творів Марини та Сергія Дяченків більше ніж у 25 томах, перші 9 з них надійшли у продаж ще в 2017 році.

Не омине своєю увагою видавництво «Фоліо» і наймолодшу аудиторію, на них чекає видання дитячих ілюстрованих книжок Юрія Винничука та Андрія Куркова.

Любов Базів. Київ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-