У Маріуполі відкрився молодіжний центр ArtPuzzle

У Маріуполі відкрився молодіжний центр ArtPuzzle

Фото
Укрінформ
У Маріуполі відкрився новий молодіжний центр ArtPuzzle, на реалізацію цього проекту витрачено 400 тис. грн.

Про це повідомили у Маріупольській міській раді.

"У Маріуполі відкрився молодіжний центр ArtPuzzle... Проект реалізований за співфінансування області та міста на загальну суму в 400 тис. грн", - йдеться у повідомленні.

Зауважується, що центр відкрили на базі Палацу культури "Молодіжний", він стане місцем зустрічей, експериментів й ініціатив мешканців міста. Простір включає внутрішній двір і одне з приміщень Палацу культури. 

Як повідомляється, перевагою центру є невелика сцена у внутрішньому дворі. Завдяки своєму плануванню центр може стати доступним для осіб з інвалідністю.

У Маріуполі відкрився молодіжний центр ArtPuzzle / Фото: http://mariupolrada.gov.ua

За словами начальника відділу розвитку туризму та промоцій Маріупольської міськради Марії Сльоти, "цей центр – місце, що об'єднує молодь міста, і саме від молоді ми чекаємо пропозицій щодо використання цього простору і подальшого вектору розвитку центру".

Читайте також: Українському культурному фонду обрали виконавчого директора

На відкриття ArtPuzzle прийшли представники молодіжних організацій, ВНЗ міста й підприємств. Разом із міською владою вони обговорили можливі варіанти використання цього простору - проведення, зокрема, стендапів, виставок, тренінгів і семінарів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-