У Джигарханяна стався серцевий напад – ЗМІ

У Джигарханяна стався серцевий напад – ЗМІ

Укрінформ
Відомий російський і радянський актор і режисер Армен Джигарханян доставлений в одну з лікарень Москви.

Про це повідомляє ТАСС з посиланням на джерело в медичних колах.

"Армена Борисовича знову госпіталізували в одну із столичних лікарень, але цього разу з серцевим нападом у непритомному стані. Зараз йому потрібен спокій і лікування", - сказав співрозмовник агентства.

За його словами, напад пов'язаний з тим, що Джигарханян недолікував пневмонію, тому виникли ускладнення.

У театрі Джигарханяна підтвердили госпіталізацію режисера. "Армен Борисович був деякий час у лікарні, потім вийшов і знову ліг у лікарню, щоб продовжити лікування, але без швидкої допомоги. На даний момент він у лікарні і продовжує лікування", - сказав завідувач трупи, представник театру зі зв'язків з громадськістю і ЗМІ В'ячеслав Дяченко.

Він уточнив, що Джигарханяна госпіталізували у вівторок.

Варто зазначити, що сьогодні ж, 31 січня, Кунцевський суд Москви визнав законним розлучення Джигарханяна з Віталіною Цимбалюк-Романовською, яка оскаржила раніше розірвання шлюбу.

Офіційно шлюб між Джигарханяном і колишньою киянкою Віталіною Цимбалюк-Романовською було укладено 25 лютого 2016 року. Розлучення офіційно оформлене наприкінці листопада минулого року.

Читайте також: Армен Джигарханян потрапив до лікарні

Слідчий комітет РФ після офіційного розірвання шлюбу висунув Цимбалюк-Романовській обвинувачення за статтею 137 КК РФ ("Порушення недоторканності приватного життя") і взяв з неї підписку про невиїзд. За версією слідства, екс-дружина артиста збирала і поширювала в пресі інформацію про особисте і сімейне життя з Джигарханяном без його згоди. Як випливає з документів, 31 жовтня було порушено справу за ст.137 КК РФ стосовно невстановленої особи, а 5 грудня Цимбалюк-Романовській було висунуто обвинувачення.

Сама 38-річна Цимбалюк-Романовська заперечила висунуті обвинувачення.

Раніше вона звільнилася за власним бажанням з посади директора театру, яким керує Джигарханян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-