Плейліст на вихідні: David Guetta, Моцарт на саксофоні та візерунчасті пісні

Плейліст на вихідні: David Guetta, Моцарт на саксофоні та візерунчасті пісні

Афіша
Укрінформ
Що подивитися та послухати у Києві

Хода пам'яті Михайла Жизневського у Києві 

Що цікавого: Михайло Жизневський - білоруський активіст Євромайдану, журналіст та член Самооборони. 26 січня хлопцю виповнилося б 30 років. Однак 22 січня 2014 року він загинув під час протистоянь на вулиці Грушевського. Усіх охочих запрошують долучитися до Ходи пам'яті Михайла Жизневського. 

Коли: 26 січня 18:40

Де: Михайлівська площа - Софіївська площа - Театральна площа - вул. Хмельницького - Хрещатик - вул. Грушевського - народний меморіал Жизневському (навпроти входу на стадіон "Динамо")

Скільки: Вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Winter Coffee Meeting 2018 

Що цікавого: Відвідувачі матимуть змогу не лише посмакувати кавовими напоями, а й поспостерігати за одним із найцікавіших кавових чемпіонатів Ukrainian Cezve/Ibrik Championship 2018. Переможець поїде на Чемпіонат світу у Дубаї. 

Коли: 27 – 28 січня

Де: Арт-завод "Платформа" 

Скільки: Не вказано

Більше інформаціїFacebook

Концерт David Guetta

Що цікавого: Французький музикант, продюсер і ді-джей David Guetta приїде в Україну із сольним шоу. Концерт в Україні стане частиною European Arena Tour.

Коли: 28 січня 19:00

Де: Експоцентр України (просп. Академіка Глушкова, 1)

Скільки: 150 - 8999 грн

Більше інформаціїFacebook

Концерт «Візерунчасті пісні»

Що цікавого: «Візерунчасті пісні» – це традиційний народний мелос з різних просторів світу. В музичній програмі прозвучить духовний простір Полісся, Карпат, Полтавщини, Польщі, Сербії, Болгарії, кримськотатарської культури.

Коли: 28 січня 18:00

Де: Музей Івана Гончара (вул. Лаврська, 19)

Скільки: 100 грн

Більше інформаціїFacebook

Освітня програма до Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту

Що цікавого: До Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту (27 січня) в музеї пропонується освітня програма для всіх небайдужих до збереження пам’яті про один із найстрашніших злочинів проти людства, вчинений гітлерівським режимом «Історії (не)маленьких».

Коли: 27  - 28 січня 

Де: Національний музей історії України (вул. Володимирська, 2)

Скільки: Не вказано

Більше інформаціїFacebook

Міжнародний культурно-мистецький фестиваль

«Molduras&Cornici. Між ремеслом та мистецтвом»

Що цікавого: 2018 рік проголошений роком культурної спадщини в Європі. У сучасному світі залишилося дуже мало речей, які виготовляються вручну. Серед галузей виробництва, що залежать від таланту/ майстерності/ натхнення і буквально балансують на межі між ремеслом та мистецтвом – виготовлення cornici / molduras – профіля для картинних рам. Події відбуватимуться в експозиції робіт видатних українських художників Олексія Власова (1952-2008) та Олександра Дубовика (1931 р.н.), на прикладі яких буде продемонстровано широкий діапазон можливостей оформлення картин у рами – від класики до авангарду.

Коли: 26  - 28 січня

Де: Галерея «КалитаАртКлуб» (вул. Малопідвальна, 21/8)

Скільки: Не вказано

Більше інформаціїFacebook

Презентація музичної антології «Київський аванґард 1960-х»

Що цікавого: Фактично це одна з перших спроб системного підходу до репрезентації українського музичного модерну другої половини ХХ сторіччя.  Презентація музичної антології піаніста та музикознавця Evgeny Gromov «КИЇВСЬКИЙ АВАНҐАРД 1960х: школа Бориса Лятошинського» — сету, що нараховує у собі 4 компакт-диски з записами найважливіших творів для фортеп’яно, скомпонованих ще молодими на той час київськими композиторами-неофітами — студентами класу професора Бориса Лятошинського: Леонідом Грабовським, Віталієм Годзяцьким, Валентином Сильвестровим, та трохи молодшими – Євгеном Станковичем, Петром Соловкіним, Святославом Крутиковим, Володимиром Загорцевим.

Коли: 26 січня 19:30

Де: Дім освіти та культури «Майстер Клас» (вул. Богдана Хмельницкого, 57б)

Скільки: Реєстрація обов'язкова (044 594 10 63).

Більше інформаціїFacebook

Концерт «Моцарт на саксофоні»

Що цікавого: Київський Квартет Саксофоністів виконають твори легендарного Амадея, а також перлини композиторів в історії музики – Баха, Бетховена та Чайковського!

Коли: 27 січня 19:00

Де: Будинок актора (вул. Ярославів Вал, 7)

Скільки: 70 - 300 грн

Більше інформаціїFacebook

Концерт «Музики Вінець»

Що цікавого: До дня народження Франца Шуберта 26 січня в Шоколадному будиночку у виконанні солістів Капели ім. Л.Ревуцького прозвучать кращі твори першого композитора-романтика – Франца Шуберта.

Коли: 26 січня 19:00

Де: Шоколадний будиночок (вул. Шовковична, 17)

Скільки: 100 грн

Більше інформаціїFacebook

Виставка фотографій Сергія Мельниченка

Що цікавого: Персональна виставка робіт Сергія Мельниченка – українського фотографа, переможця престижного міжнародного конкурсу фотографії Leica Oskar Barnack Award 2017. Виставка PlayDay стане розширеним варіантом проекту Behind The Scenes, що розповідає про закулісне життя китайських нічних клубів, в яких Сергій кілька років працював танцівником.

Коли: 7 грудня - 1 лютого

Де: FACE Foundation (пров. Лаврський, 9)

Скільки: Не вказано

Більше інформаціїFacebook

Виставка Тетяни Русецької «Матерія, час, простір…»

Що цікавого: Виставка київської художниці Тетяни Русецької об’єднує в єдину експозицію живописні та графічні твори, виконані в авторській техніці. Різнопланові роботи єднає тема пошуку фіксації моменту світо-створення, спроба уявити та зафіксувати таємничий емоційно – творчий момент Великого Вибуху, художня кухня перетворення задуму у матеріально-просторову дію створення людини, як богоподібної істоти, погляд за Горизонт подій, за який зазирнути неможливо.

Коли: 19 - 31 січня 

Де: Галерея «ХудГраф» (вул. Межигірська, 23/22)

Скільки: Не вказано

Більше інформаціїFacebook

Виставка Родіона Дядюші «Життя у кольорі»

Що цікавого: «Життя у кольорі» - перша думка, що виникає, коли споглядаєш роботи Родіона Дядюші (1985 – 2012), одразу ж впізнаючи учня Василя Забашти. Майстер зіграв визначальну роль у творчій долі художника: побачивши роботи студента реставраційного відділу НАОМА, він запросив його до своєї творчої майстерні пейзажного живопису. Але традиційний тандем «майстер і учень» базувався не на копіюванні — вони мислили однаковими естетичними категоріями і їхні творчі темпераменти, судячи по живописній манері, були дуже схожими.

Коли: 26 січня - 11 лютого 

Де: Музей видатних діячів української культури (вул. Саксаганського, 97)

Скільки: Не вказано

Більше інформаціїFacebook

Музичний кіноперформанс «Хліб» у супроводі Port Mone

Що цікавого: «Хліб» – заборонений протягом десятиліть й нещодавно відреставрований фільм Миколи Шпиковського (1929) у музичному супроводі гурту Port Mone (Білорусь). Кіноепос «Хліб», створений Шпиковським в один рік із Довженковою «Землею», утворює з нею парадоксальну світоглядну та естетичну пару. Проте, якщо «Земля» давно увійшла до кінематографічного канону, стрічка Шпиковського, донедавна лишалася невідомою широкій аудиторії.

Коли: 26 січня 19:30

Де: Національний центр Олександра Довженка (вул. Васильківська, 1)

Скільки: 120 грн

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль «Вечори французького кіно»

Що цікавого: Щорічний фестиваль найгучніших французьких кінопрем’єр. У 2018 році «Вечори французького кіно» відбудуться уже втринадцяте. Розклад показів «Вечори французького кіно»

Коли: 24 - 31 січня 

Де: Кінотеатр «Київ» (вул. Велика Васильківська, 19)

Скільки: 90 грн

Більше інформаціїFacebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-