Меріл Стріп приєднується до «Великої маленької брехні»

Меріл Стріп приєднується до «Великої маленької брехні»

Укрінформ
Триразова володарка премії «Оскар» Меріл Стріп зіграє одну з головних ролей у другому сезоні серіалу «Велика маленька брехня».

Про це пише Variety з посиланням на джерела, близькі до каналу HBO.

Актриса виконає роль матері Перрі Райта (Олександр Скарсгард), який загинув наприкінці першого сезону: дізнавшись про його смерть, вона приїде в Монтерей, щоб спробувати з'ясувати причини загибелі сина.

Джерела Variety повідомляють, що за зйомки в серіалі Стріп отримуватиме $800 тисяч за епізод. А загалом серій у другому сезоні буде 8.

Читайте також: У Лос-Анджелесі оголосили номінантів на «Оскар»

Перший сезон «Великої маленької брехні» був присвячений історії кількох жінок, які проживають у Монтереї та опинилися замішаними у вбивстві, подробиці якого прояснюються лише в останньому епізоді. Інші серії розповідають про кілька місяців, що передували цьому. Головні ролі в картині виконали Ніколь Кідман, Різ Візерспун, Шейлін Вудлі, Зої Кравіц і Лора Дерн.

«В якому ж я захваті, що до нас приєднається єдина і неповторна Меріл Стріп! Готуйтеся до ще більшої кількості вина, секретів і великої маленької брехні. Монтерей, тримайся!» — підписала спільне фото з 68-річною актрисою Різ Візерспун.

«Ласкаво просимо в сім'ю, міс Стріп, — не можу дочекатися», — написала на своїй сторінці в Instagram Ніколь Кідман, яка у ці вихідні отримала чергове визнання своєї гри в міні-серіалі у вигляді статуетки Гільдії кіноакторів США.

Серіал є одним з кращих телевізійних шоу 2017 року і був нагороджений багатьма преміями. У їх числі — «Золотий глобус» і «Еммі» в категорії «Кращий міні-серіал року».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-