Ще одного кандидата на роль Бонда знайшли в

Ще одного кандидата на роль Бонда знайшли в "Дюнкерку"

Укрінформ
Учасник британської групи One Direction Гаррі Стайлс виконав невелику, але таку, що запам'яталася, роль у воєнному епіку «Дюнкерк», може замінити Деніела Крейга в ролі агента 007.

Про це повідомляє oKino.ua із посиланням на Digital Spy.

Нагадаємо, після виходу стрічки «007: СПЕКТР» Крейг натякнув, що йде з франшизи, оскільки йому просто набридло грати Бонда. Пішли чутки про те, хто замінить актора. Називалися імена Ідріса Ельби, Тома Гіддлстона, Джеймса Нортона... Але потім Крейг передумав (коли, мабуть, йому запропонували неймовірний гонорар) і повідомив, що ще один «Бонд» - за ним.

Водночас продюсер бондіани Барбара Брокколі, порадівши поверненню Крейга, заявила, що в майбутньому не виключає можливості залучення темношкірого Бонда або Бонда-жінки.

У свою чергу монтажер картини "007: СПЕКТР" Сміт вважає, що потрібно дати дорогу молодим, зовсім молодим. На його погляд, Гаррі Стайлс міг би стати відмінним Бондом. Розмовляючи з Daily Star, Лі Сміт сказав: «Гаррі міг би це зробити. Якщо б вони захотіли юного Бонда, то чому б ні? Він справді хороший, винятково талановитий та цілком розкутий перед камерою».

Читайте також: Крейг підтвердив, що знову зіграє Бонда

Крім того, раніше повідомлялося і про те, що сам режисер "Дюнкерка" Крістофер Нолан вже вже упродовж багатьох років розглядається як потенційний постановник однієї із серій бондіани.

Наразі безіменна 25-а серія франшизи про Джеймса Бонда має вийти на екрани 8 листопада 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-