Фільм

Фільм "Стрімголов" запускають у повторний прокат

Відео
Укрінформ
Стрічка "Стрімголов" повторно виходить в український прокат.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно. 

"Прокат стрічки розпочинається з 15 лютого. Дистриб'ютором картини стала компанія "Жовтень-прокат", - йдеться в повідомленні. 

Фільм "Стрімголов" вже широко відомий у світі. Національна прем’єра картини відбулася на Одеському міжнародному кінофестивалі, світова - у конкурсній програмі Міжнародного кінофестивалю у Карлових Варах. 

Зазначається, що після прем’єри стрічку запрошували до участі у багатьох престижних міжнародних кінофестивалях. Фільм взяв участь у конкурсній програмі Стокгольмського МКФ та Міжнародного кінофестивалю Camerimage (Польща) у номінації за найкращий операторський дебют.

На 22-му Міжнародному фестивалі авторського кіно у Рабаті (Марокко) акторка фільму Даша Плахтій отримала приз за найкращу жіночу роль.

Нещодавно "Стрімголов" отримав Приз глядацьких симпатій на кінофестивалі Premiers Plans d'Angers, що дає йому можливість вийти в прокат у Франції.

"Стрімголов" - сучасне українське арт-кіно. Історія з життя сучасної київської молоді. Впізнавана повсякденність, шалене кохання, неочікувана розв’язка. Фільм сповнений іронії, тонкого розуміння поведінки героїв, співчуття до їхніх доль.

Проект картини став одним із переможців восьмого конкурсного відбору Держкіно та отримав 100% фінансування розміром 10 млн гривень. "Стрімголов" створений компаніями "ІнсайтМедіа" і "Татофільм" за підтримки Держкіно. Продюсери - Олена Єршова, Володимир Філіппов та Алла Овсяннікова.

Читайте також: Фільм про Василя Сліпака виходить у всеукраїнський прокат

"Стрімголов" представлений на здобуття національної кінопремії "Золота Дзига".

Відео: InsightMedia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-