Президент привітав інститут Глієра зі 150-річчям

Президент привітав інститут Глієра зі 150-річчям

Укрінформ
Із Київського інституту музики імені Глієра вийшли на музичний Олімп видатні українські музиканти, чиї імена навіки вписані в історію вітчизняної і світової культури, а професіоналізм викладачів здобув авторитет і визнання далеко за межами України.

На цьому наголосив Президент Петро Порошенко у вітанні колективу інституту з нагоди 150-річного ювілею закладу, зазначається на сайті Глави держави.

“Неможливо переоцінити внесок Інституту у розвиток українського виконавського мистецтва. Високий професіоналізм викладачів, який спирається на потужну традицію підготовки майстрів сцени, здобув авторитет і визнання далеко за межами України. Унікальна школа виявлення і розкриття талантів вивела на музичний Олімп видатних українських музикантів, чиї імена навіки вписані в історію вітчизняної і світової культури. Ми пишаємося, що цей величний досвід успішно працює на майбутнє України”, - підкреслив Президент.

Він додав, що кожен, кому пощастило переступити поріг інституту Глієра, із вдячністю згадує свою альма-матер.

Читайте також: Порошенко: українка Марта Костюк стала сенсацією світового тенісу

Порошенко побажав усім , хто самовіддано забезпечує життя музики, натхнення, високого тонусу, блискучих виступів, щастя та благополуччя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-