Кевіна Спейсі звинуватили ще й у расизмі

Кевіна Спейсі звинуватили ще й у расизмі

Укрінформ
В охоронній фірмі, яка забезпечувала безпеку під час зйомок серіалу «Картковий будиночок» заявили, що голлівудський актор Кевін Спейсі допускав расистські образи.

Про це заявив глава охоронної фірми VIP Protective Services Ерл Блю, інформує hromadske.ua із посиланням на The Daily Mail.

За його словами, Спейсі відмовлявся тиснути руки чорношкірим співробітникам охоронної фірми, називав їх «нігерами» та вимагав вигнати зі знімального майданчика.

Інциденти сталися ще під час зйомок першого сезону серіалу в 2012 році, але Блю зважився про них розповісти тільки зараз. На це його спонукали недавні звинувачення в сексуальних домаганнях, висунуті проти Спейсі.

Блю розповів, що після зйомок першого сезону «Карткового будиночка» контракт з його охоронною фірмою не був продовжений. Він пов'язує це з расистської позицією Спейсі та має намір подати на актора до суду.

Читайте також: Без Спейсі: вийшов оновлений трейлер фільму "Всі гроші світу"

«Коли менеджер захотів представити акторові мене і мого напарника, Спейсі, вийшовши зі свого знімального фургона, оглянув нас зверху вниз, пройшов мимо, потиснув руку білому офіцерові поліції і пішов... Кожен раз, коли він бачив на майданчику чорношкірого охоронця, він з ним навіть не розмовляв», - розповів Ерл Блю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-