«Золотий глобус» роздав нагороди найкращим драматичним актрисам

«Золотий глобус» роздав нагороди найкращим драматичним актрисам

Фото
Укрінформ
Френсіс Макдорманд та Елізабет Мосс визнані Голлівудською асоціацією іноземної преси «Золотий глобус» найкращими актрисами драматичних жанрів 2017 року.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, Френсіс Макдорманд була нагороджена однією із найбільш престижних світових кінопремій за роль у фільмі «Три білборди на кордоні Еббінга, Міссурі», а Елізабет Мосс – за майстерне перевтілення у фантастичному серіалі «Розповідь служниці».

Додамо, що саме «Розповідь служниці» було визнано кращим драматичним серіалом року, а стрічку «Три білборди на кордоні Еббінга, Міссурі» - кращим драматичним повнометражним фільмом.

Зазначимо, також що Елізабет Мосс випередила минулорічну переможницю у цій номінації Клер Фой із біографічного серіалу «Корона», яка цьогоріч знову висувалася на здобуття премії.

Читайте також: Про війну на Донбасі знімуть кіноальманах

Як повідомляв Укрінформ, це вже 75 церемонія вручення премії «Золотий глобус» Голлівудської асоціації іноземної преси. Нині вона традиційно проходить у готелі Beverly Hilton в Голлівуді. «Золотий глобус» вважається однією з найпрестижніших нагород (після «Оскара») та, крім сфери кінематографії, охоплює також телевізійні фільми й серіали.

Фото: IMDb

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-