На «Золотому глобусі» назвали найкращих драматичних акторів

На «Золотому глобусі» назвали найкращих драматичних акторів

Фото
Укрінформ
Гері Олдмен і Стерлінг К.Браун отримали статуетки «Золотого глобуса» на 75 церемонії вручення премій Голлівудською асоціацією іноземної преси.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, золота статуетка у категорії «Найкраща чоловіча драматична роль у повнометражному фільмі» присуджена Гері Олдмену за гру у фільмі «Темні часи». Ця британська історична біографічна драма, знята режисером Джо Райтом, розповідає про перші місяці Вінстона Черчилля як прем'єр-міністра Великої Британії на початку Другої світової війни.

За цю нагороду змагалися п'ятеро чоловіків, деякі з них вже давно мають зірковий статус. Список був сформований журі таким чином: Тімоті Шаламе («Клич мене своїм ім'ям»), Деніел Дей-Льюїс («Примарна нитка»), Том Генкс («Таємне досьє») й Дензел Вашингтон («Роман Ізраель, Esq.»).

Водночас Стерлінг К.Браун отримав премію в номінації "Найкращий актор у драматичному серіал» за виконання ролі у серіалі «Це ми».

Читайте також: «Леді Берд» стала найкращою комедією року

Його суперниками були Боб Оденкерк («Краще зателефонуйте Солу»), Лів Шрайбер («Рей Донован), Фредді Гаймор («Гарний доктор») та Джейсон Бейтман («Озарк»)

Як повідомляв Укрінформ, це вже 75 церемонія вручення премії «Золотий глобус» Голлівудської асоціації іноземної преси. Нині вона традиційно проходить у готелі Beverly Hilton в Голлівуді. «Золотий глобус» вважається однією з найпрестижніших нагород (після «Оскара») та, крім сфери кінематографії, охоплює також телевізійні фільми й серіали.

Фото: IMDb

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-