За мотивами

За мотивами "Володаря перснів" випустили чотири лімітовані серії вина

Фото
Укрінформ
Студія Warner Bros спільно з виробником вина Lot18 випустили в продаж обмежену серію напою за мотивами трилогії "Володар перснів" режисера Пітера Джексона.

Про це пише Громадське з посиланням на Еntertainment.

"Кожен з чотирьох варіантів вина присвячений одному з персонажів картини. У серію входять пляшки з Фродо, Арагорном, Галадріель і Гендальфом", - йдеться у публікації.

На етикетках зображені силуети персонажів, а також деякі значущі місця всесвіту "Володаря перснів", зокрема, фортеця Мінас Тіріт.

Читайте також: Amazon офіційно підтвердив серіал за "Володарем перснів"

Серія Арагорна описується як "вино, що підходить такому могутньому і благородному королю, як Арагорн". Напій, розлитий у 2015 році, складається на 80% з сорту винограду мерло, на 15% з каберне-фран і на 5% з мальбек. Етикетка повторює кінець трилогії: на ній зображений силует коронованого Арагорна, а на фоні видніється Мінас Тіріт.

Фродо — це вино 2016 року з сортів чорного винограду Зинфандель. Виробник описує його як "такий же благородний і чистий, як серце гоббіта". Етикетка відсилає до початку "Володаря перснів": до будинку гоббітів під'їжджає Гендальф.

Єдине біле у колекції присвятили "найбільш благородній і могутній з усіх ельфів" Галадріель.

Вино, присвячене Гендальфу, створили з сорту винограду піно нуар. Його етикетка відсилає до моменту подорожі чарівника з гоббітами у горах.

Кожен з чотирьох варіантів буде продаватися накладом у шість тисяч примірників.

Зображення: New Line/Lot18

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-