Держкіно дасть половину грошей на романтичну комедію

Держкіно дасть половину грошей на романтичну комедію "Секс і нічого особистого"

Укрінформ
Держкіно уклало контракт з компанією Star Media про надання проекту "Секс і нічого особистого" фінансової держпідтримки в сумі 13 млн грн, або половину від загальної вартості виробництва стрічки.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

"Кінопроект повнометражної стрічки "Секс і нічого особистого" став одним із переможців десятого конкурсного відбору Держкіно. Режисер фільму - Ольга Ряшина. Продюсери - Влад Ряшин та Юрій Мінзянов. Сценаристи - Сергій Притула, Валентин Сергійчук, Віталій Тильний, Володимир Ковцун та Володимир Жогло. Завершення виробництва фільму заплановане на січень 2019 року", - ідеться в повідомленні.

За словами творців фільму, їхнє основне завдання – залишити приємний і піднесений настрій після перегляду картини. "Це не філософський фільм, хоча він і зачіпає багато важливих тем, зокрема що таке любов і стосунки, що таке партнерство, яку роль ми відіграємо в житті партнера, як досягти бажаного і зрозуміти, чого ти хочеш насправді", - кажуть вони. 

Читайте також: Держкіно дасть 9 мільйонів на повнометражний дебют Антоніо Лукіча

Сюжет картини такий: коли кохана дівчина "виносить тобі гарбуза", мотивуючи це тим, що ти повний нездара в ліжку, – це означає, що щасливому життю прийшов кінець, принаймні статевому. Але Сергій зустрічає стриптизерку Діану, котра береться зробити з нього справжнього мачо. Правда, її уроки будуть лише теоретичного характеру. Проте, як запевняють творці фільму, нудними і марними вони точно не будуть.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-