Євробачення-2018 обрало третього члена журі нацвідбору

Євробачення-2018 обрало третього члена журі нацвідбору

Укрінформ
Формування журі національного відбору на конкурс "Євробачення-2018" завершено - третім його членом стане відомий український композитор і саунд-продюсер Євген Філатов.

Про це повідомляє прес-служба UA:Перший.

"Останні кілька років в Україні показали стрімке зростання нової, перспективної і цікавої музики. Щороку у нас з'являється все більше незалежних музикантів, які звучать дуже якісно. Тому на конкурс я покладаю дуже великі надії. Хочеться, щоб він відкрив нових першокласних артистів, а озвучена тенденція збереглася і надалі", - прокоментував Філатов своє призначення.

Євген Філатов - композитор, засновник українського гурту The Maneken, саунд-продюсер гуртів ONUKA і The Elephants. Уже більше 15 років він є однією з ключових фігур сучасної української музики. Філатов співпрацював із різноплановими українськими артистами, серед яких Тіна Кароль, Sunsay, K.A.T.Y.A, Іван Дорн, Loboda та багато інших.

Сольний проект The Maneken Євген створив у 2007-му, а вже через рік виступав на розігріві культової британської групи Jamiroquai у Палаці спорту. Колектив Євгена Філатова має 4 альбоми й більше 20 синглів, а його самого неодноразово відзначали нагородами як кращого саунд-продюсера України.

Читайте також: Переможцю Євробачення-2017 пересадили нове серце

Філатов створив аранжування для пісень учасників національного відбору на Євробачення у 2016 році, а саме для Sunsay і Brunettes Shoot Blondes.

Раніше було оголошено, що до журі нацвідбору увійшли переможниця Євробачення-2016 співачка Джамала та відомий артист Андрій Данилко.

Півфінали нацвідбору заплановано на 10 і 17 лютого, фінал – 24 лютого. Транслюватимуть прямі ефіри телеканали UA: ПЕРШИЙ і СТБ.

Прийом заявок від виконавців і музичних колективів ще триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-