Дворазового володаря

Дворазового володаря "Оскара" знову звинуватили у сексуальних домаганнях

Укрінформ
Американська акторка Кетрін Россеттер звинуватила свого колегу Дастіна Гоффмана у "жахливому, деморалізуючому і образливому" досвіді під час роботи над театральною постановкою 1984 року.

Про це повідомляє ВВС Україна.

За версією Лассетер, під час роботи над бродвейською постановкою "Смерті коммівояжера" 1984 року Гоффман регулярно її "мацав". А одного разу, за її словами, "актор виставив її тіло на огляд колег".

Це вже другий подібний випадок. Місяць тому письменниця Анна Грем Гантер звинуватила актора у неприйнятній сексуальній поведінці.

Гоффман наразі не прокоментував заяви Россеттер, викладені у виданні Hollywood Reporter, яке натомість повідомило, що зв'язалося з кількома причетними до постановки людьми, які поставили слова актриси під сумнів і сказали, що не бачили з боку Гоффмана поведінки, про яку вона говорить.

Читайте також: Екс-телезірка розкрила новий епізод непристойної поведінки Трампа

Як повідомляв Укрінформ, раніше керівництво американського центрального телеканалу NBC News оголосило про звільнення досвідченого ведучого Метта Лауера через "переконливі звинувачення" з боку колеги у сексуальних домаганнях під час зимової олімпіади в Сочі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-