Кінопалац «Чернівці» заявляє, що «Кіборгів» їм навіть не пропонували

Кінопалац «Чернівці» заявляє, що «Кіборгів» їм навіть не пропонували

Укрінформ
Директор кінопалацу "Чернівці" заявляє, що кінотеатр не відмовлявся від прокату фільму "Кіборги", і що в кінотеатрі наразі йде ремонт великої зали.

Про це повідомила прес-служба міської ради Чернівців. 

"Розповсюджена у всеукраїнських ЗМІ інформація про те, що Кінопалац “Чернівці” відмовився запустити в прокат військову драму про бійців АТО "Кіборги", не відповідає дійсності", - йдеться в повідомленні.

За словами директора головного широкоформатного кінотеатру вищого розряду "Чернівці" Руслана Зваруна, до кінотеатру не надходила пропозиція щодо прокату "Кіборгів".

Читайте також: Продюсер "Кіборгів" заявила про "відвертий бойкот" прокату двома кінотеатрами

“До нас не звертались з пропозицією щодо показу цього фільму. Окрім того, зараз у нас триває плановий ремонт великої глядацької зали. Тож я заздалегідь повідомив продюсерські компанії, що тимчасово всі кінопокази тут призупинені. Коли завершиться ремонт, ми зможемо показати цей фільм”, - цитує Зваруна прес-служба Чернівецької міськради.

Як повідомлялося, продюсер фільму "Кіборги" Іванна Дядюра сказала в коментарі ЗМІ, що два сучасні кінотеатри Чернівців - імені Ольги Кобилянської та "Кінопалац" - відмовилися брати фільм Ахтема Сеїтаблаєва "Кіборги" у прокат. При цьому, за словами Дядюри, відмова не була нічим мотивована: представники продюсерської групи писали та телефонували у ці кінотеатри, але їм не відповідали.

В український прокат фільм "Кіборги" вийшов 7 грудня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-