У Києві показали патріотичний комікс про “кіборгів”

У Києві показали патріотичний комікс про “кіборгів”

Укрінформ
У Книгарні "Є" до Дня Збройних Сил України відбулася презентація коміксів «Кіборги. Початок. 26.05.14». 

Як зазначила журналіст та модератор заходу Наталя Федечко, комікси розповідають про історичні події з героїчної оборони Донецького аеропорту українськими військовими, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Комікси - це історії про героїв, і "кіборги" - це також супергерої. Тому що якщо взяти історію, про яку власне йдеться у цій книзі, то це історія про 3-й окремий полк спецпризначенців. 73 людини, які були з 3-го окремого полку,  протистояли тисячі бойовиків. Це зовсім не придумані історії, адже хлопці це вичитують і перевіряють, чи справді так було", - розповіла Федечко.

Вона зазначила, що вже видано комікси "Кіборги. Історія Трьох" та "Кіборги. Початок" про захисників Донецького аеропорту. 

За її словами, проект "Кіборги. Комікс" має на меті популяризацію образу українського воїна-захисника, зображення справжніх подій очима очевидців, котрі вижили і продовжують воювати за Україну. 

Федечко зауважила, що такі комікси розраховані як на дорослу аудиторію, так і на школярів. "Разом з "кіборгами" ми робимо уроки в школах Києва, це уроки мужності", - додала вона. 

Читайте також: "Кіборгів" покажуть у країнах Європи та Канаді

Вона зазначила, що частину грошей, виручених з продажу коміксів, планують передати на реабілітацію поранених бійців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-