Сеїтаблаєв знімає фільм про Джемілєва

Сеїтаблаєв знімає фільм про Джемілєва

Укрінформ
Український кінорежисер Ахтем Сеїтаблаєв після фільму "Кіборги" розпочав роботу  над новим проектом - про той день з життя Мустафи Джемілєва, коли його не пустили в окупований Крим.

Про це режисер розповів під час прес-конференції, присвяченої виходу його стрічки "Кіборги" в український кінопрокат, повідомляє кореспондент Укрінформу.  

"Ми всередині нашого продакшену розробляємо один із сценаріїв, цей сценарій також заснований на документальному факті. Це один день із життя Мустафи Джемілєва, а саме 3 травня 2014 року, коли його не пустили до окупованого Криму. І паралельно з тим ми будемо показувати, що саме в ці дні і в цей час відбувалося в Криму", - сказав Сеїтаблаєв.  

Як додав голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко, вони фінансово підтримали цей фільм, роботу над яким уже розпочато. 

Читайте також: Українське ТБ покаже чотирисерійну версію “Кіборгів”

"Цей фільм буде не менш масштабним. Тож чекаємо наступної прем'єри Ахтема, тим більше, що в нього вони відбуваються з рекордною швидкістю. Попередня була 18 травня ("Чужа молитва" - ред.)", -  зазначив  Іллєнко. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-