Горов зніме

Горов зніме "Грудневу казку" про Святого Миколая

Укрінформ
Державне агентство України з питань кіно та компанія BIG HAND FILMS уклали контракт на виробництво художнього повнометражного фільму для сімейної аудиторії "Груднева казка" режисера Семена Горова.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

"Державна підтримка проекту склала 22 930 449 грн. Загальна вартість виробництва фільму становить 38 217 415 грн. Зйомки фільму "Груднева казка" розпочнуться у січні 2018 року. Зніматися картина буде до середини лютого. Головні місця зйомок – в Україні, на Прикарпатті. Прем’єра фільму запланована на кінець 2018-го року", - зазначається в повідомленні.

Режисер фільму Семен Горов – відомий український театральний та кінорежисер, кліпмейкер, який зняв понад півсотні кліпів. Він є режисером-постановником багатьох популярних новорічних програм: "Вечори на хуторі біля Диканьки", "Попелюшка", "Сорочинський ярмарок", "Зоряні канікули", "Червона шапочка" та інших.

Читайте також: Зеленський закриває проект "Свати"

Продюсер - Марія Каель, автор сценарію – Антон Базелінський. Проект фільму став одним із переможців десятого конкурсного відбору Держкіно.

"Груднева казка" – це історія про дорослішання, про віру в казку, про те, що чудеса можуть повернути життя на краще, подарувати радість, дружбу і кохання. Стрічка розповість про пригоди другокласника Артема, чия сім'я щойно переїхала з великого міста в будинок у Карпатах. Напередодні Дня Святого Миколая до Артема неочікувано з'являється сам Миколай. А насправді це крадій-домушник у костюмі чарівника. Хлопчик разом з сестрою-підлітком і місцевою дітворою виявляють справжню згуртованість, сміливість і винахідливість, аби перемогти злодія і врятувати справжнього Святого Миколая.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-