"З тими, кого люблю": у Києві пройде ювілейний вечір Ади Роговцевої

Фото
Укрінформ
Творчий вечір "З тими, кого люблю. Творчість задля Батьківщини" з нагоди 80-річчя Ади Роговцевої - Героя України, народної артистки України - відбудеться 1 грудня в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка.

Про це повідомив міністр культури України Євген Нищук на прес-конференції в Укрінформі.

"Влітку цього року у Києві була вистава, яку презентували в рамках ювілею Ади Миколаївни. Але цього було замало, треба було зробити ще якийсь вечір, можливо, на іншому театральному майданчику. І таким театральним майданчиком 1 грудня стане Національний театр Івана Франка. Я радий, що знайшовся той час в театрі Франка і знайшлися ті кошти невеликі в Міністерстві культури, які дають змогу зробити цей вечір, присвячений прекрасній живій легенді Аді Роговцевій",  - сказав Євген Нищук.

Водночас він підкреслив, що актриса від початку війни на Донбасі постійно проводить творчі зустрічі в АТО, у шпиталях.

"Ада Роговцева об'їздить в цей складний для України час саме ті місця, де багато втрат, де йде війна, і зцілює душі, лікує їх. Це - найвизначніша і найвеличніша місія... Ми справді горді з того, що маємо Аду Роговцеву. Ми горді з того, що країна має таку актрису, таку людину", - зазначив міністр.

Нищук повідомив при цьому, що квитків на захід уже немає, і припустив, що можливе його повторення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-