Російський актор, який пішов у АТО, знімається у фільмі за п'єсою Корчинського

Російський актор, який пішов у АТО, знімається у фільмі за п'єсою Корчинського

Відео
Укрінформ
Російський актор українського походження Анатолій Пашинін, який нині воює у лавах сил АТО на Донбасі, залишив позиції 8-го батальйону УДА заради участі у зйомках художнього фільму "Посттравматична рапсодія" за твором Дмитра Корчинського.

Про це повідомляє "Еспресо"

"Як завжди, поки мене не буде, хлопці там здійснять купу подвигів, їм дадуть ордени. А я знову залишуся без нього", - пожартував Пашинін у відеоролику, який опублікував Корчинський на своїй сторінці у Facebook

Зазначається, що головний герой стрічки "Посттравматична рапсодія" - воїн-доброволець. Під час контузії на полі бою він потрапляє у вир драматичних подій часів від Київської Русі до сьогодення. 

"Буде шедевр. Матеріал - "смачний", і головне - правдивий. Думки, які давно намагався сам сформулювати, та не міг, зустрів там", - розповів актор.

Як відомо, після окупації Криму Росією у березні 2014 року Пашинін повернувся в Україну й записав відеозвернення до росіян, у якому спробував пояснити, що відбулося в Києві, та переконати їх у необхідності боротися за власну свободу.

Відтоді актор мешкав зі своїми батьками у Запоріжжі.

25 серпня 2017 року стало відомо, що Пашинін пішов служити добровольцем в "Українську добровольчу армію", яку очолює Дмитро Ярош. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-