«Чорна» п'ятниця, «тиха» субота: київська афіша останніх вихідних осені

«Чорна» п'ятниця, «тиха» субота: київська афіша останніх вихідних осені

Афіша
Укрінформ
Розпродажі від українських брендів і видавництв, потужна і зворушлива документалістика, світова прем'єра українського Реквієму-маніфесту.

Чорний маркет від Всі.Свої

Що цікавого: Грандіозний розпродаж від 250 українських брендів стартує вже сьогодні. Мінімальна знижка на всі товари 20%. І це – обов'язкова умова!

Коли: 24-26 листопада 

Де: Десятинна, 12

Скільки: вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Чорна п'ятниця у видавництвах

Що цікавого: Книжкові розпродажі від українських видавництв – чудова нагода для всіх книгоманів! Ви зможете поповнити свої книгозбірні напередодні зими, притому суттєво заощадивши.

Коли: 24-27 листопада

Хто: СмолоскипНашФормат, Yakaboo, Folio, Основи, Vivat, Комора

Спеціальний показ фільму «Невидимий Батальйон»

Що цікавого: «Невидимий Батальйон» – перший повнометражний документальний кінопроект про участь українських жінок у війні з Росією. Шість жіночих історій, розказаних трьома режисерками, які покажуть війну як вона є. В рамках показу глядачі зможуть поспілкуватися з героїнями та творцями фільму.

Коли: 24 листопада, 19:00 – 22:00

Де: Кінотеатр «Оскар», Спортивна площа, 1а

Скільки: попередня реєстрація

Більше інформаціїFacebook

Stoned Jesus / Maloi / Смеющийся Тигр

Що цікавого: Після чергового року постійних турів світом Stoned Jesus повертаються до Києва –  до рідного і знайомого глядача. Можливо, саме для нього вони зіграють щось новеньке з альбому номер 4, який вийде вже навесні. Перевірені композиції також обов'язково будуть у трек-листі. Гостями вечора стануть столичні панк-рокери «MALOI» та харківське експериментальне тріо «Смеющийся Тигр».

Коли: 24 листопада, 19:00

Де: MonteRay Live Stage (Прорізна, 8)

Скільки: 180-300 грн

Більше інформаціїFacebook

Прем'єра фільму «Димна Суміш: між пеклом і раєм»

Що цікавого: «Димна Суміш: між пеклом і раєм» – музичний документальний фільм про культову українську групу, на музиці якої виросло покоління. У фільм увійшли інтерв’ю з учасниками гурту, музичні лайви та зйомки з концертів різних часів – від перших виступів у Чернігові до аншлагів цього літа. Цей фільм про повернення, дружбу і рок-н-рол.

Коли: 24-25 листопада

Де: Кінотеатри «Київ» і «Кінопанорама»

Скільки: 85-100 грн

Більше інформаціїFacebook

25°С: благодійний перегляд короткометражок СУК

Що цікавого: Благодійний перегляд короткометражок СУК (Сучасне Українське кіно) в межах благодійної акції «25°С. Постав холод на паузу». Мета – зібрати 108 тис. грн на паливні брикети для 20 сімей зони АТО. Це дозволить забезпечити кімнатну температуру на всю зиму.

Коли: 24 листопада, 19:00 – 22:00

Де: Port creative hub (Набережно-Хрещатицька, 10а)

Скільки: благодійний внесок від 150 грн

Більше інформаціїFacebook

Екскурсія виставкою «Ринок»

Що цікавого: Споруди українських критих ринків, збудовані у 1960–1980-х роках, – це не визнані законом пам’ятки пізнього модернізму, що часто зазнають нищівних реновацій. Мета проекту «Ринок» – привернути увагу до цих споруд як нововиявлених пам’яток. У центрі уваги виставки – київський Житній ринок, що існував на Подолі з часів Київської Русі, був епіцентром антибільшовицького Куренівського повстання у 1919 році. Крита споруда Житнього ринку була зведена у 1980 році і є унікальним зразком архітектури так званого інтернаціонального стилю. В переддень закриття виставки кураторка, архітекторка та учасники/ці виставки "Ринок" проведуть екскурсію в експозиції.

Коли: 25 листопада, 15:00 – 17:00

Де: Житній ринок (Верхній Вал, 16)

Скільки: вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

25 листопада – День пам’яті жертв Голодомору

Що: Субота – День пам’яті жертв Голодомору, коли Україна і ввесь демократичний світ вшановує пам'ять 7 мільйонів невинних жертв Голодомору – геноциду української нації. Засвітіть 25 листопада о 16:00 свічку – у вікні дому, київському Меморіалі жертв Голодомору, біля пам`ятних знаків у вашому місті чи селі. Пам'ятаймо про мільйони вбитих і тих, хто пережив геноцид!

Коли: 25 листопада, 14:00 – 20:00

Де: Національний музей «Меморіал жертв Голодомору» (Лаврська, 3)

Більше інформаціїFacebook

О.Родін – Реквієм. Симфонічний оркестр НФУ

Що цікавого: Програма концерту скомпонована із творів, так чи інакше пов’язаних із темою смерті: «Трагічна увертюра» Йоганнеса Брамса, «Адажіо для струнних» Семюеля Барбера, «Реквієма» Олександра Родіна (прем'єра).

Коли: 25 листопада, 14:00 – 21:00

Де: Національна філармонія України (Володимирський узвіз, 2)

Скільки: 30-300 грн рн

Більше інформаціїFacebook

Митці для аеророзвідки

Що цікавого: Як допоможемо – так і переможемо! Благодійний маркет принтів від художників Олексія Бондаренка та Олексія Чебикіна. Гроші від продажу підуть на потреби аеророзвідки.

Коли: 25 листопада, 19:00 – 22:00

Де: Барбакан На Подолі (Верхній Вал, 42д)

Скільки: вхід вільний

Більше інформаціїFacebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-