Президент зустрівся з авторкою книги «Червоний голод» Енн Епелбаум

Президент зустрівся з авторкою книги «Червоний голод» Енн Епелбаум

Фото
Укрінформ
Президент Петро Порошенко разом з дружиною Мариною Порошенко зустрілись із журналісткою та письменницею Енн Епелбаум, авторкою книг-досліджень про ГУЛАГ та Голодомор в Україні.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

Енн Епелбаум презентувала Главі держави примірник своєї нової книги «Червоний голод. Війна Сталіна проти України».

«Я хочу подякувати за Вашу тверду і міцну позицію із захисту свободи і демократії у Східній Європі загалом, і в Україні зокрема», - сказав Петро Порошенко.

Він також подякував за тверду позицію Епелбаум у підтримці суверенітету та територіальної цілісності нашої держави, а також свободи та демократії в України.

Читайте також: Автор книги про Голодомор отримала престижну премію Фундації Антоновичів

За словами Президента, презентація в Україні нової книги «Червоний голод. Війна Сталіна проти України» приверне увагу не лише українців, але й людей з багатьох країн світу до нашої історії. Він зауважив, що це також важливо для нашого майбутнього та для того, щоб двері Європи лишались відчиненими для нас.

«Це надзвичайно важливо», - сказав він.

Читайте також: Книгу про Голодомор презентувала в Києві відома журналістка Еплбаум

Енн Епелбаум подякувала Главі держави за запрошення та можливість зустрітись. Вона зазначила, що її нова книга – це дослідження періоду історії України, починаючи з 1917 року, в якому розкривається сталінська політика щодо до українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-