У Києві проходить фестиваль «Віртуози фолку»

У Києві проходить фестиваль «Віртуози фолку»

Укрінформ
У Києві в «Українському домі» у неділю проходить перший етно-музичний фестиваль «Віртуози фолку» за участю більш як 200 музикантів, народних майстрів та митців з усієї України. 

Уперше разом виступають народні фольклорні колективи, співаки і музиканти, а також - представники сучасних напрямків, які «модернізують» традиційну народну музику, повідомляє Радіо Свобода

«Ми свідомо втілюємо такі творчі експерименти, аби вивести з «зони комфорту», із звичного сприйняття народної музики та традиційного мистецтва і самих митців, і глядачів. Тому фестивальну програму розробляли композитори і музиканти, етнографи і фольклористи», – розповіла ініціаторка «Віртуозів фолку», співачка Олена Кулик.

Увечері в рамках фестивалю відбудеться гала-концерт за участю відомих виконавців народної музики, серед яких Ніна і Тоня Матвієнко, ансамбль «Дніпро», Кирило Стеценко, Роман Гриньків та інші.

Читайте також: Фестиваль української пісні у Придністров'ї зібрав 200 учасників

Проведення фестивалю підтримали Міністерство культури України, департамент культури КМДА, Товариство зв’язків з українцями за кордоном «Україна – світ» та інші організації.

Київ етно мюзік фест "Віртуози фолку"

Фото: @virtuozy.folku

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-