Золота Дзига: Українська кіноакадемія прийматиме заявки до 15 січня

Золота Дзига: Українська кіноакадемія прийматиме заявки до 15 січня

Укрінформ
Відкрито прийом заявок для участі фільмів у ІІ Національній кінопремії “Золота Дзига”. 

Про це повідомляє Українська кіноакадемія

"Заявки приймаються до 15 січня 2018 року. Для того щоб подати фільм для участі, необхідно заповнити онлайн-форму", - йдеться в повідомленні.

До участі в конкурсі допускаються фільми, виробництво яких здійснено в Україні або у копродукції з Україною. Також кінострічка повинна відповідати таким вимогам: повнометражні ігрові та анімаційні фільми, які були в українському прокаті хоча б тиждень в період з 1 січня до 31 грудня 2017 р.; документальні, короткометражні ігрові, короткометражні анімаційні фільми, які були в українському прокаті хоча б тиждень або брали участь у міжнародному кінофестивалі в період з 1 січня до 31 грудня 2017 р.; усі фільми мають бути субтитровані, озвучені або дубльовані українською мовою. 

Читайте також: Українсько-словацька "Межа" здобула Гран-прі на кінофестивалі у Франції

Переможців у номінаціях визначає правління та члени Української кіноакадемії шляхом 3-етапного голосування. Імена лауреатів ІІ Національної кінопремії будуть оголошені під час урочистої церемонії вручення нагород, що відбудеться 20 квітня 2018 року. Цього року премія буде вручатися у 18 номінаціях.

Як зазначають в Українській кіноакадемії, цьогоріч у прокат вийшло більше 25 українських фільмів.

Фото: Українська кіноакадемія

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-