Якісна комунікація неможлива без культури - Нищук

Якісна комунікація неможлива без культури - Нищук

Укрінформ
У Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва спікерами #єдинийголос були міністр культури Євген Нищук та український рок-гурт KOZAK SYSTEM.

Про це йдеться у Facebook Урядового порталу.

Під час дискусії з учасниками зустрічі Нищук розповів про успішні комунікаційні кейси свого відомства, поділився історіями "включення" культурного компоненту у різноманітні урядові реформи, а також підкреслив важливість "єдиного голосу" – єдиної позиції українців у просуванні України за кордоном.

"Зараз культура входить буквально у всі сфери людського життя. Коли ми говоримо про комунікацію і культуру, то маємо на увазі дуже споріднені поняття – тому що якісна комунікація неможлива без культури, а будь-яка культура потребує комунікації", - наголосив міністр.

За словами Нищука, успішні інформаційні кампанії та навіть світові бренди можуть бути ефективними лише тоді, коли у них присутня якісна культурна складова: "Це логотип, візуальне оформлення та навіть змістовна частина, - у сукупності це створює враження про продукт і його якість. Не всі про це задумуються, але саме культура робить речі якісними".

Тим часом фронтмени гурту KOZAK SYSTEM Volodymyr Sherstiuk та Ivan Lenyo розповіли про важливість комунікацій через культурну діяльність.

Читайте також: #Єдинийголос зібрав близько 200 фахівців з держкомунікацій – радник Прем'єра

"Саме зараз, ми повинні усвідомлювати надзвичайно важливу роль комунікацій. Тому що кожна фраза, в тому числі митця – це постріл. Нам потрібно користатися кожним шансом і доносити до внутрішньої та зовнішньої аудиторії правду про Україну, популяризувати нашу культуру", - зазначив Леньо.

"Ми багато подорожуємо за кордоном і чудово усвідомлюємо, наскільки мало іноземці знають про Україну. Культура – вона у всьому. При тому українська культура стоїть нарівні із французькою чи італійською. Але про це мало хто знає. Тому усім нам: митцям, громадянам та урядовцям потрібно об’єднати зусилля і разом, єдиним голосом, вивести Україну та її культуру на новий рівень проінформованості та впізнаваності. Це можна зробити лише завдяки якісній комунікації", - підкреслив Шерстюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-