Уявний путівник. Японія: відвідувачі виставки зможуть намалювати свою Мангу

Уявний путівник. Японія: відвідувачі виставки зможуть намалювати свою Мангу

Укрінформ
Виставка "Уявний путівник. Японія” презентує у Києві роботи сучасних японських митців та експонати з українських музеїв. Відкриття виставки традиційного та сучасного японського мистецтва.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства культури України.

"На виставці “Уявний путівник. Японія” будуть представлені роботи сучасних японських художників та експонати з колекцій японського мистецтва українських державних музеїв Києва, Львова, Одеси, Дніпра, твори з бібліотек та приватних збірок", - ідеться в повідомленні.

Куратори проекту: Юлія Ваганова, заступник генерального директора НКММК "Мистецький арсенал" з музейної та виставкової діяльності; Юлія Зиновіїва, учений секретар Національного художнього музею України; Андрій Лінік, медіахудожник, історик мистецтва, співзасновник Інституту актуального мистецтва у Львові.

Під час роботи виставки працюватиме спеціальний інтерактивний простір, де всі охочі зможуть спробувати самостійно малювати комікси Манга та ієрогліфи, складати оригамі та гратися у традиційні японські іграшки. В освітній програмі заплановані різноманітні майстер-класи для дорослих та дітей, зокрема воркшоп зі створення коміксів Манга від японських художників Japan Cartoonists Association. Крім цього, з японським мистецтвом бою відвідувачів виставки ознайомлять спеціальні гості з Японії, постановники сцен боїв фільму Квентіна Тарантіно "Убити Білла" – The Samurai Sword Artists KAMUI.

Читайте також: У Вінниці розпочинається фестиваль «Дні Японії»

Відкриття відбудеться 9 листопада о 18:30 у Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі "Мистецький арсенал".

Виставка триватиме з 9 листопада до 17 грудня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-