Українські фільми відібрали на

Українські фільми відібрали на "Чорні ночі" у Таллінні

Укрінформ
Україна на Міжнародному кінофестивалі "Чорні ночі" у Таллінні (Естонія) буде представлена в головному конкурсі, а також в інших програмах.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

"У головному конкурсі фестивалю візьме участь містичний трилер Володимира Тихого "Брама". До участі у конкурсній програмі POFF Shorts International Competition Sleepwalkers запрошений короткометражний фільм-дебют Філіпа Сотниченка "Технічна перерва". Обидві стрічки створені за підтримки Держкіно", - йдеться в повідомленні. 

У програмі JF DOC @ Just буде представлений фільм "ProGamer" режисера Джастіна Агнеу, спільне виробництво якого здійснили США, Південна Корея, Швеція та Україна.

В індустріальній секції фестивалю - Baltic Event Co-Production Market - за перемогу поборються повнометражний ігровий дебют Катерини Горностай "Стоп-Земля" та повнометражний дебют Нарімана Алієва "Додому".

Читайте також: У Києві показали мультфільм «Чудове чудовисько»Таллінн

У позаконкурсній програмі Forum Section on Black Nights Film Festival буде показано фільм Аркадія Непиталюка "Припутні".

Tallinn Black Nights Film Festival акредитований Міжнародною федерацією асоціацій кінопродюсерів як фестиваль класу "А". Цьогоріч він триватиме з 17 листопада до 3 грудня.

На фото: фільм "Припутні"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-