Фотовиставка Кейт Баррі відкриється в Києві

Фотовиставка Кейт Баррі відкриється в Києві

Укрінформ
За підтримки кінофестивалю "Молодість" з 26 жовтня по 14 листопада в Національному музеї Тараса Шевченка відбудеться фотовиставка Кейт Баррі "Актриси".

Про це повідомляє прес-служба кінофестивалю.

"Захід присвячений вшануванню пам’яті талановитого фотографа Кейт Баррі, яка передчасно пішла з життя у грудні 2013 року. Виставка створена Французьким інститутом в Україні у співпраці з сином фотографа Романом Кермадеком та куратором, фотографом і журналістом Алін Арлеттаз", - ідеться в повідомленні.

Ім’я Кейт Баррі відоме у всій Європі. Вона співпрацювала з престижними журналами, такими як Vogue, Elle, Paris Match, Sunday Times Magazine, Madame Figaro, створювала обкладинки для музичних альбомів (Джейн Біркін, Франс Галль, Карла Бруні та ін) та працювала для реклами відомих брендів.

Читайте також: У Києві відкрили фотовиставку про боротьбу УПА й бійців АТО

На виставці будуть представлені портрети відомих кіноактрис, здебільшого французьких, які талановита Кейт Баррі встигла зробити за життя. Унікальність фотографій полягає не в їх гламурності, яку ми звикли бачити на обкладинках глянцевих журналів чи у світських хроніках, а в стриманій загадковості та природній красі.

Це 25 неймовірно красивих портретів, зокрема Катрін Деньов, Шарлотти Генсбур, Одрі Тоту, К'яри Мастроянні, Хелени Бонем-Картер, Ізабель Аджані, Ізабель Юппер, Еммануель Беар, Моніки Беллуччі, Софії Копполи, Софі Марсо, Ванесси Параді.

Фотографії, створені через призму унікального мистецького погляду Кейт Баррі, пронизані переосмисленою історією мистецтв: химерні барочні дзеркала та сюрреалістичні віяння, як у прекрасному портреті Ельзи Зільберштейн.

Виставка "Актриси" з величезним успіхом пройшла в Японії, Італії та Франції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-