Українська кіноакадемія запрошує на

Українська кіноакадемія запрошує на "Pit-stop" з Іллєнком

Укрінформ
Українська кіноакадемія оголошує про відкриття освітньої програми і розпочинає її творчим виступом відомого кінорежисера, голови правління Української кіноакадемії Михайла Іллєнка.

Про це повідомляється на сайті кіноакадемії.

"У рамках освітньої програми відбудуться творчі зустрічі із відомими кінематографістами, майстер-класи на тему режисури документального та ігрового кіно, акторської майстерності, інноваційних технологій у кінобізнесі та побудови фестивальної стратегії фільму. Основна аудиторія курсу – кінематографісти, студенти профільних вишів та всі, хто цікавляться кіно. 31 жовтня о 19:00 відбудеться перший захід – "Михайло Іллєнко: "Pit-stop". Відомий український режисер, голова Правління Української Кіноакадемії розповість про свої останні фільми, що не могли бути реалізовані 25, 35, 50 років назад, коли виникали задуми і писались сценарії "Фучжоу", "Сьомого маршруту", "Толоки", а "ТойХтоПройшовКрізьВогонь" був мрією", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Держкіно заборонило ще три російські фільми "Медіа Маркет"

Цього вечора режисер запропонує відвідувачам своєрідний творчий щоденник, котрий він задокументував за допомогою головного інструменту кожного кіномитця – відеокамери.

"Всі, з ким я спілкуюсь, відчувають прискорення часу. Для того, щоб поповнити запаси пального і зрозуміти як їхати далі, в якому напрямку, з якою метою, вигадали Pit-stop – коротку зупинку. Насправді Pit-stop - це суміш того, що попереду, із тим, що вже зникає позаду. Частково дорогу в дзеркальці заднього виду мені вдалося для себе зберегти – що встигав, знімав на відео. Відібрав з цих кадрів такі, що пов’язані з професією, - і склався Pit-stop. Як правило, всім хочеться побачити перегони. Я запрошую на Pit-stop. Врешті, ми не дуже знаємо один одного – літаємо навперейми. Можливо, саме Pit-stop – спосіб познайомитися ближче", - зазначив Іллєнко.

Захід відбудеться 31 жовтня у Домі "Майстер Клас" за адресою: вулиця Богдана Хмельницького, 57. Початок о 19:00. Вартість – 200 грн. Реєстрація за посиланням: http://bit.ly/2g5kmX2 (кількість місць обмежена).

 У режисерському портфоліо Михайла Іллєнка фільми “Там вдалині, за рікою” (1975), “Сапоги всмятку” (1978), “Миргород та його мешканці” (1983), “Очікуючи вантаж на рейді Фучжоу біля пагоди” (1994), “Сьомий маршрут” (1997) “ТойХтоПройшойКрізьВогонь” (2012) та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-