Держкіно заборонило ще три російські фільми

Держкіно заборонило ще три російські фільми "Медіа Маркет"

Укрінформ
Державне агентство з питань кіно заборонило ще три фільми компанії "Медіа Маркет" - "Мої чужі діти", "Дзвінок з минулого" та "Любов не обдуриш".

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

"13 жовтня 2017 р. Державне агентство України з питань кіно анулювало державне посвідчення на право розповсюдження і демонстрування та скасувало державну реєстрацію телефільмів "Мої чужі діти" (реж. В. Нетецький), "Дзвінок з минулого" (реж. С. Васьковський) та "Любов не обдуриш" (реж. А.Задворний)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, рішення ухвалене на підставі ст.15 закону України "Про кінематографію" і пункту 12 Положення про державне посвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільмів, затвердженого постановою Кабінету міністрів від 17 серпня 1998 року № 1315. Статтею 15 закону регламентовано перелік підстав щодо відмови у видачі державного посвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільмів, а також анулювання та скасування державної реєстрації, в тому числі у разі виявлення у документах, поданих суб’єктом кінематографії, недостовірних відомостей.

Читайте також: Держкіно заборонило ще один російський фільм

Раніше Держкіно заборонило показ ще одного фільму "Медіа Маркет" - "Всупереч усьому" Анатолія Задворного. Таким чином, агентство скасувало державну реєстрацію і визнало недійсними прокатні посвідчення, видані на всі фільми цієї компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-