Фотовиставку “Емігрантки” відкриють в Українському фонді культури

Фотовиставку “Емігрантки” відкриють в Українському фонді культури

Укрінформ
Презентація фотовиставки “Емігрантки” та публічна дискусія на цю тему відбудуться 29 вересня в Українському фонді культури.

Про це повідомляє Україна Модерна.

"Канадсько-український проект “Емігрантки” представлений Незалежною Медіа Платформою “НАШІ” (Канада). Автори - Устина Стефанчук, Оксана Шишина Ковалик. Фотограф - Назар Цюрпіта. Мета проекту - ініціювати публічну дискусію довкола теми еміграції українських жінок та їхнього досвіду життя і праці за кордоном", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: В Укрінформі відкрилася фотовиставка до річниці арешту Сущенка

Виставку складають авторські фото сучасного урбаністичного простору, на тлі якого зображені українські емігрантки в національних строях. Український костюм символізує їхню сутність, культурну приналежність, а також весь позитивний і негативний досвід, привезений з дому. Окремою частиною проекту є реальні історії з життя емігранток. Разом вони покликані дати розуміння, наскільки далекі очікування від реальності за кордоном, підняти проблему адаптації, закликати потенційних емігранток бути більш інформаційно та правово обізнаними, а також звернути увагу на наявні організації, що здатні практично допомогти емігранткам, які вже сьогодні опинилися у скрутних ситуаціях.

Адреса фонду - вул. Липська, 16. Відкриття виставки о 17:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-