Львовом пройде вуличний театральний фестиваль

Львовом пройде вуличний театральний фестиваль

Укрінформ
Театральний фестиваль «Золотий Лев на вулиці» пройде у Львові з 30 вересня по 3 жовтня.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили організатори мистецької імпрези.

«Золотий Лев на вулиці» – це не просто вуличний фестиваль, а театральна європейська традиція і один з найпрестижніших театральних форумів України. Щороку він перетворює Львів на величезну театральну сцену, дарує яскраві враження і відчуття. Тут можна побачити вистави світового визнання, прем’єри, експериментальні постановки молодих театрів»,- зазначив заступник міського голови Андрій Москаленко.

За його словами, цього року майданчиками, де розгорнеться дійство, стануть трамвайне депо, дворик львівської Ратуші, спортивний майданчик Банківського інституту, площа перед Львівською Оперою та площа Ринок. Тут перегляд вистав буде відкритим.

Читайте також: У Львові відкрився кавовий фестиваль

Глядачі матимуть змогу побачити такі театри, як київський «ДАХ» із виставами «Цешо» та «Але вітер», польський «Клініка лялєк» з виставою «Cyrk bez Przemocy», циркові колективи «Форматіс», «Планшет» та «Буффет», які з успіхом працюють в Угорщині, клоунську театральну програму «Enano» (Португалія), львівський академічний театр "Воскресіння" з новою виставою «Поїзд зі Львова» та інші. Організатори подіваються, що перегляди охоплять до ста тисяч прихильників Мельпомени.

Родзинкою «Золотого Лева» стане колосальний театральний карнавал, в якому візьмуть участь артисти з різних країн світу.

Окрема програма очікує на дітей. Окрім видовищних циркових вистав юні глядачі зможуть пройти майстер-класи від майстрів циркової та акторської майстерності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-