В Укрінформі відкрилася виставка фотокора агентства Володимира Тарасова

В Укрінформі відкрилася виставка фотокора агентства Володимира Тарасова

Фото
Укрінформ
В Укрінформі відкрилась персональна виставка фотокореспондента інформаційного агентства Володимира Тарасова під назвою «Є така професія - фотокор».

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, на виставці представлені 24 світлини, на яких зображені українські фотокореспонденти під час подій Революції гідності, на засіданнях Верховної Ради та інших офіційних заходах, а також на військових полігонах і мітингах.

«Виконуючи завдання редакції, на різних заходах я паралельно ще знімав і колег у цікавих ракурсах і непередбачуваних ситуаціях. Ці фото були зроблені протягом двох-трьох років», - розповів автор робіт Тарасов.

Персональна виставка фотокореспондента Укрінформу Володимира Тарасова / Фото Павла Багмута

Як зазначив головний редактор головної редакції фото- та відеоінформації Укрінформу Олександр Ляпін, організація персональних виставок фотокореспондентів є звичною практикою для багатьох світових інформагентств. Тепер цю ідею перейняв і Укрінформ.

«Ми починаємо показувати роботу наших фотокореспондентів. Володимир Тарасов працює в агентстві понад 15 років і є одним із найбільш професійних фотографів агентства. Тому ми вирішили почати серію цих виставок саме з його робіт», - сказав Ляпін.

Читайте також: У столичній підземці відкрили арт-проект «Закохані в життя»

За його словами, виставки фотокореспондентів агентства в Укрінформі планують проводити регулярно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-