Стартував конкурс на посаду директора Книжкової палати імені Федорова

Стартував конкурс на посаду директора Книжкової палати імені Федорова

Укрінформ
Держкомтелерадіо оголосив про проведення конкурсу на посаду директора державної наукової установи «Книжкова палата України імені Івана Федорова».

Про це повідомляє прес-служба комітету.

 "Конкурс проводиться відповідно до частини четвертої статті 9 Закону України «Про наукову і науково-технічну діяльність» та методичних рекомендацій щодо особливостей обрання керівника державної наукової установи, затверджених постановою Кабінету міністрів України від 14 грудня 2016 р. № 998",  - ідеться в повідомленні.

Умови конкурсу розміщено на сайті Держкомтелерадіо за посиланням.

 Вибори керівника наукової установи відбудуться 16 листопада 2017 року у приміщенні державної наукової установи «Книжкова палата України імені Івана Федорова» (проспект Юрія Гагаріна, 27, м. Київ).

Читайте також: Львівський Форум видавців створив платформу для захисту журналістів – жертв Москви

Зараз ДНУ «Книжкова палата України імені Івана Федорова» очолює доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України Микола Сенченко, термін дії контракту з яким спливає 4 грудня 2017 року.

ДНУ «Книжкова палата України імені Івана Федорова» - це організація, що проводить наукові дослідження у сфері видавничої справи та інформаційної діяльності. Вона забезпечує бібліографічною, статистичною та іншими видами книгознавчої інформації органи влади, бібліотеки, вищі навчальні заклади, науково-дослідні організації та інформаційні центри України.

У Книжковій палаті міститься Державний архів друку, у фонді якого довічно зберігаються по одному примірнику всіх видів друкованих видань, що виходили на теренах України з 1917 року. Щорічно до фонду надходить понад 155 тис. одиниць друкованої продукції, інформація про яку поширюється в «Літописах...» із зазначенням усіх бібліографічних даних. Близько 14 млн друкованих видань, які зберігаються сьогодні в архіві, є не лише культурним надбанням, а й однією зі складових загальнонаціонального інформаційного ресурсу країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-