Українське фентезі

Українське фентезі "Сторожова Застава" у жовтні вийде в прокат

Відео
Укрінформ
Український фільм у жанрі фентезі "Сторожова Застава" наступного місяця покажуть у кінотеатрах України. 

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства з питань кіно.

 "Кіностудія "Kinorob" представила Держкіно готовий фентезі-фільм "Сторожова Застава" за мотивами книги Володимира Рутківського. Це дебютна повнометражна робота режисера Юрія Ковальова. 12 жовтня "Сторожова Застава" вийде у широкий кінотеатральний прокат. Прокатом в Україні займатиметься компанія UFD", - ідеться в повідомленні. 

Сценарій фільму написали Сашко Дерманський, Ярослав Войцешек і Юрій Ковальов, головні ролі виконали Даниїл Каменський, Єва Кошева, Роман Луцький, Олег Волощенко, Олександр Комаров, Георгій Дерев'янський, Слава Красовська, Наталія Сумська, Єржан Нуримбет, Єрболат Тогузаков, Іван Денисенко.

Читайте також: Держкіно просить в уряду грошей на серіали

За сюжетом, сонячне затемнення активує магічний часовий портал. Звичайний хлопець Вітько потрапляє з XXI століття на тисячу років назад, опиняючись у самому епіцентрі неймовірних подій. Його чекають небезпечна, сповнена пригод подорож, смертельні небезпеки, чорна магія, зустріч з новими друзями і справжніми героями билин - юним Олешком, могутнім Іллею та суворим Добринею. Він вступає в битву з міфічним істотами і дізнається, що таке справжня хоробрість. 

У фільмі багато вражаючих візуальних ефектів.

Проект "Сторожової Застави" став одним із переможців 5-го конкурсного відбору Держкіно, отримавши державну фінансову підтримку у розмірі 45% від загальної вартості виробництва фільму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-