Про Джокера і Гарлі Квінн знімуть окреме кіно

Про Джокера і Гарлі Квінн знімуть окреме кіно

Укрінформ
Тільки минулого тижня стало відомо, що студія Warner запускає у виробництво сольний проект про Джокера, присвячений його юності та становленню як лиходія.

А тепер з'явилася інформація, що паралельно стартує виробництво фільму, присвяченого відносинам Джокера і Гарлі Квінн, повідомляє oKino.ua із посиланням на THR.

Режисерське крісло займуть Гленн Фікарра і Джон Рекуа, які зняли ромком «Ця дурнувата любов» й авантюрну мелодраму «Фокус». Це буде не стільки екшен, скільки лав-сторі про зустрічі та непрості взаємини психопата Джокера і тюремного психіатра Гарлі Квінн. Актори Джаред Лето і Марго Роббі, котрі втілили ці образи в «Загоні самогубців», зараз ведуть переговори про своє повернення до ролей.

THR пише, що очікує від цього проекту «цілком шалену і непередбачувану любовну історію», таку собі версію культового ромкома «Коли Гаррі зустрів Саллі», але тільки «на бензедрині».

Читайте також: Про Джокера знімуть новий фільм

На думку експертів, історію Харлі і Джокера не варто чекати раніше виходу другого "Загону самогубців", реліз якого заплановано на 2019 рік (хоча в останнього наразі немає постановника).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-