"Світ Дикого Заходу" поповнився трьома новими акторами

Укрінформ
Творці серіалу «Світ Дикого Заходу» і дапі поповнюють команду акторів новими іменами.

Днями до проекту долучилися скандинавські актори Густаф Скарсгард і Фарес Фарес, а також американська темношкіра актриса Бетті Габріель, повідомляє oKino.ua із посиланням на Deadline.

Густаф Скарсгард — молодий шведський актор, син Стеллана Скарсгарда і молодший брат Олександра Скарсгарда, відомий передусім за серіалом «Вікінги». У другому сезоні «Світу Дикого Заходу» він зіграє Карла Стренда, "білого комірця", що почувається дуже комфортно на роботі «в полях».

Фарес Фарес — скандинавський актор ліванського походження, відомий за шведською детективною трилогією «Mysterium», голлівудським бойовиками «Код доступу "Кейптаун"» і «Ціль номер один», а також серіалом «Тиран». У «Світі Дикого Заходу» він оримав роль технічного експерта Антуана Кости, що, мабуть, означає, що Елсі (героїня Шеннон Вудворд) таки мертва.

Що стосується Бетті Гебріел, її не так давно можна було побачити у вподобаному критиками горрорі «Геть». У серіалі каналу HBO вона зіграє Малінг. Її героїня характеризується як така, «що намагається відновити порядок на землі».

Читайте також: Світ Дикого Заходу: вийшов перший трейлер другого сезону

Нагадаємо, минулого місяця до серіалу долучилися Ніл Джексон, Джонатан Такер, а ще раніше - нідерландська актриса Катя Герберс. Нова кров розбавить компанію «дідусів» в особі Еван Рейчел Вуд, Тенді Ньютон, Еда Гарріса, Джеймса Марсдена і Джеффрі Райта.

Прем'єру другого сезону "Світу Дикого Заходу" заплановано на 2018, але точної дати наразі немає.

Фото: sci-fi-news.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-