У США сьогодні вийде четверта серія

У США сьогодні вийде четверта серія "Гри престолів"

Укрінформ
У США сьогодні вийде четверта серія "Гри престолів".

Про це пише "Эхо Москвы".

Цього тижня спочатку хакери виклали в мережу сценарій цього епізоду, а потім в Інтернеті з'явилася і сама серія.

"Найбільш нетерплячі шанувальники популярного серіалу не стали чекати офіційного виходу чергового епізоду і вже подивилися його в мережі. Їх прикладу послідували і деякі профільні інтернет-портали, на яких можна прочитати рецензії на нову серію. Критики її хвалять, відзначаючи хороший сценарій і чудову батальну сцену", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Трейлер нового епізоду "Гри престолів" анонсує "розумний план" Дейенеріс

Поки що не зрозуміло, як витік епізоду вплине на його рейтинги. Останні події мають стати для телеканалу HBO, який займається виробництвом "Гри престолів", приводом серйозно подумати про безпеку.

Нагадаємо, 1 серпня стало відомо про злом хакерами серверів каналу. Їм вдалося викрасти 1,5 терабайта даних, включаючи сценарій четвертої серії, який був відразу ж викладений в інтернет.

Вже після цього в мережі з'явився і сам епізод, причому, як стверджується, хакерська атака не має до цього відношення. Як пише портал Entertainment Weekly, джерелом витоку став партнер HBO - телекомпанія Star India, яка отримала епізод для трансляції на місцевому ТБ.

Як повідомляє Эхо, представники Star India визнали, що витік стався на їх стороні. За їх словами, невідомі зловмисники здійснили кібератаку на мережі компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-