Липень, goodbye: морозиво, стендап та постапокаліпсис

Липень, goodbye: морозиво, стендап та постапокаліпсис

Афіша
Укрінформ
Поганої погоди для вихідних не буває, а літа залишилося лише місяць. Тож беремо парасольку про всяк випадок - і вперед розважатися.

День Хрещення Русі в парку "Київська Русь" 

Що цікавого: Все почнеться з костюмованого параду історичних персонажів, які передували прийняттю Християнства на Русі, а також з'явилися в подальшій історії нашої держави. Гості свята побачать апостола Андрія, візантійського імператора, княгиню Ольгу, Кирила і Мефодія, давньоруських лицарів, українських козаків і багатьох інших персонажів. А на завершення параду перед очі тріумфуючих гостей Древнього Києва на бойовому коні виїде сам "винуватець торжества" князь Володимир Великий. Видовищними будуть турнір кінних лучників та змагання кінних лицарів.

Коли: 29 - 30 липня

Де: Парк Київська Русь (с.Копачів, Обухівський район)

Скільки: Дорослі - 200 грн, пенсіонери та студенти - 100 грн, школярі - 50 грн.

Більше інформаціїFacebook

День народження Runday

Що цікавого: Cвятковий забіг на 5 км на честь першого Дня народження runday.

Коли: 29 липня 9:00

Де: Труханів острів

Скільки: Безкоштовно. Для новачків - реєстрація

Більше інформаціїFacebook

Гастромаркет "Смакуй літо!" на  Всі.Свої

Що цікавого: Зима – оселедець під шубою. Літо – морозиво, ягоди, лимонад. Відчули різницю?.. У кожної пори року свій смак. Влітку він – полунично-черешневий, салатно-сирний, помідорно-огірковий і м’ятно-лимонний. Все розмаїття літніх смаків чекає на вас на липневому гастромаркеті «Смакуй літо! | 29-30 липня».

Коли: 29 - 30 липня

Де: Всі. Свої (Десятинна, 12)

Скільки: Безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль здорового і свідомого життя Vedalife City

Що цікавого: Стародавня Індія зустрічається із новим тисячоліттям: у діджитал-арті, коміксах і кіно, на сцені та в яскравих карнавалах у центрі столиці. Йога для всіх, майстер-класи вегетаріанської, веганської і сироїдної кухні, мантра-dance та концерт - все це на Vedalife City - святі краси та здоров'я, мистецтва і музики в Українському домі.

Коли: 29 - 30 липня

Де: Український дім (вул. Хрещатик, 2)

Скільки: Безкоштовно. Реєстрація

Більше інформаціїFacebook

Фестиваль морозива в «Мануфактурі»

Що цікавого: Найкращі українські виробники морозива презентують свою продукцію та проведуть дегустацію новинок і розіграш призів. Морозиво для вибагливих гурманів: смажене, кріогенне, ягідне, зі спеціями, з зеленим чаєм, чорнично-лавандове, базилікове, гарбузове та інші смаки. 

Коли: 29 - 30 липня

Де: Аутлет-містечко «Мануфактура» (Київська обл, с. Ходосівка, Обухівське шосе, 2)

Скільки: Безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

"Підпільний Стендап: На вершині"

Що цікавого: Найстаріший стендап комік Києва Дядя Женя, переможець московського фестивалю «Інді.Коміки 2016» Андрій Щегель, двічі переможець шоу «Розсміши Коміка» Антон Тимошенко, а також Єгор Романенко і Настя Дерська. І звичайно ж ведучий вечора: абсолютно неконтрольований Свят Загайкевич - фіналіст Стендап Шоу на Новому Каналі. Звідки вони взялися? Ніхто не знає ... Хто вони? Ніхто не знає ... Де вони дадуть концерт в наступний раз? Теж, ніхто не знає ... Адже це Підпільний Стендап. Цих хлопців ви могли бачити де завгодно, по телевізору у різних комедійних шоу, на підмостках театру, на вулиці або в клубі.

Коли: 30 липня 20:00

Де: Літня тераса "Від Заходу до світанку" (вул. Протасів Яр, 23а)

Скільки: 100 - 150 грн.

Більше інформаціїFacebook

Концерт «Джаз на даху - Ray Charles»

Що цікавого: «Істинно американський музикант» Рей Чарльз грав на піаніно і чудово співав. На його рахунку 70 альбомів і 17 премій «Греммі». Рей входить в зали слави джазу, блюзу, кантрі і навіть рок-н-ролу. Квартет Руслана Єгорова виконає хіти великого Рея Чарльза.

Коли: 30 липня 20:00

Де: Bel étage (вул. Шота Руставелі, 16а)

Скільки: 250 - 350 грн

Більше інформаціїFacebook

Фото-проект «Мы живы»

Що цікавого: Фотопроект «Мы живы» – проект про дітей, вирваних з дитинства і поміщених в контекст війни. Вони повертаються в знайомі їм місця – школи, будинки, але це вже інша реальність. Все знайоме і рідне залишилося в минулому. Змінилися цінності і цілі. Справжнє лякає своїми контрастами і постійними погрозами. На фотографіях діти на тлі зруйнованих стін, колись оточуючих і захищають їх щастя, надії і плани. Виставка об’єднала роботи восьми підлітків 14-16 років, які живуть в Мар’їнці та Красногорівці, очевидців жахливих руйнувань українських міст і селищ на Донбасі. 

Коли: 29 липня - 8 серпня

Де: Зона креативних мануфактур Izone (вул. Набережно-Лугова, 8)

Скільки: Безкоштовно. Реєстрація на майстер-клас

Більше інформаціїFacebook

Концерт «Класика в саду. Вечір серенад»

Що цікавого: Нова програма у виконанні оркестру «Віртуози Києва» буде присвячена коханню. Ви почуєте романтичні серенади Моцарта, Шуберта, Чайковського, Дворжака, Елгара і багатьох інших. У цей вечір звуки класичної музики сплетуться воєдино зі звуками природи.

Коли: 30 липня 20:00

Де: Національний ботанічний сад ім. Гришка (вул. Тімірязєвська, 1)

Скільки: 300 грн

Більше інформаціїFacebook

Виставка Георгія Сенченка «Сім видів паніки»

Що цікавого: Виставка українського художника Георгія Сенченка, який після тривалої перерви повернувся на українську арт-сцену. Назва «Сім видів паніки» – саркастична посмішка автора, пародія на позитивізм актуального художнього поля, що послідовно затискає в лещата системи свободу вираження і висловлювання. Щоб вийти із цього стану, художник або вбудовується в поле, або виходить за його межі, або виходить на мета-рівень, об’єктивуючи систему, іронізуючи над нею та її трансформуючи. До експозиції «Сім видів паніки» увійдуть великоформатні графічні роботи в стилістиці нуарного коміксу, а також графіті, що буде створене художником в просторі арт-центру лише на час виставки.

Коли: 5 липня - 5 серпня

Де: Shcherbenko Art Centre (вул. Михайлівська, 22в)

Скільки: Безкоштовно

Більше інформаціїFacebook

Концерт гурту 5 VYMIR

Що цікавого: 5 Vymir – український музичний гурт із Києва. У 2016 році 5 Vymir стали спеціальним гостем київського концерту бельгійської інді-групи Balthazar і хедлайнерами фестивалю Comma Stage до Дня Києва. У квітні 2017 року 5 Vymir представляють свій другий студійний альбом «Нові Імена».

Коли: 30 липня 21:00

Де: Docker pub (вул. Богатирська, 25)

Скільки: 100 - 125 грн

Більше інформаціїFacebook

Постапокаліптичний фестиваль «The Pit-2017»

Що цікавого: The Pit – найбільший український фестиваль в жанрі постапокаліпсіс. Об’єднує світи Mad Max, Fallout, Метро 2033, створюючи атмосферу нескінченного драйву, з божевільними іграми, танцями і виходом із зони комфорту. Вік відвідувачів – від 18 років. Постапокаліптичний дресскод обов’язковий.

Коли: 28 - 30 липня

Де: Полігон «Промзона» (м. Бровари)

Скільки: 450 - 500 грн

Більше інформаціїFacebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-