Дивимося

Дивимося "літнє" кіно і на Енді Воргола у перуках: афіша 21-23 липня

Укрінформ
Сумувати на вихідних не доведеться: підібрали для вас найцікавіші події липневого вікенду.

Крістофер Макос: Доба Енді Воргола

Фонд ІЗОЛЯЦІЯ презентує виставку "Крістофер Макос: Доба Енді Воргола", на якій вперше в Україні представлено роботи всесвітньо відомого американського фотографа, близького друга Енді Воргола, Крістофера Макоса. У рамках виставки до Києва завітає сам автор. 

Виставка складається з двох частин. У першій 20 оригінальних світлин Макоса представляють панораму богемного Нью-Йорка 1970-80-х років у момент розквіту культури поп-арту та панку; у другій 8 робіт із фотосерії Altered Images показують Енді Воргола в образі його жіночого alter ego.  Світлини з серії Altered Images, створені протягом 48 годин 1981 року в студії Макоса, зображують Енді Воргола у різних жіночих туалетах і зачісках, піднімаючи питання кросдресінгу, рольових ігор та конструювання ідентичності. 

Де: Креативна спільнота IZONE, вулиця Набережно-Лугова, 8

Коли: 20 липня – 28 вересня 2017, 12:00 – 20:00, без вихідних

Більше інформації: офіційний сайт

Літній кінотеатр в парку ім. Тараса Шевченка

Вечори безкоштовного кіно для всіх романтиків Києва організували в парку ім. Тараса Шевченка. До 25 липня щовечора (початок о 20:30) тут транслюватимуть відомі американські мелодрами і романтичні комедії. 

Сеанси:

"Красуня" (Pretty woman) - 21 липня;

"Кейт і Лео" (Kate & Leopold) -  22, 25 липня;

"Коли Гаррі зустрів Саллі" (When Harry met Sally) -  23, 24 липня.

Kyiv Open Run Day #1

Організатори обіцяють підготувати вас до Wizz Air Kyiv City Marathon 2017. Open Run Day - це безкоштовні тренування в різних місцях столиці для всіх бігунів, які допоможуть підготуватися до обраної вами дистанції у компанії однодумців разом з досвідченими кваліфікованими тренерами.

Коли: Завтра з 8:45 по 12:00

Де: Поштова площа

Більше інформації: Facebook

Фестиваль вуличної їжі

Усі гурмани Києва зустрінуться на Фестивалі вуличної їжі, де зможуть не тільки смачно поїсти і спробувати освіжаючі коктейлі на бар-зоні, але й побачити видовищну бармен-шоу. Незмінне правило фестивалю - обов'язково дегустувати нові смаки і не відмовляти собі в нестандартних поєднаннях.

Де: Арт Завод Платформа

Коли: 21 - 23 липня, з 11:00 до 23:00

Скільки: 21 липня - 50 грн. - 75 грн. На вихідних - 75 грн. - 100 грн.

Більше інформації: офіційний сайт

Виставка живопису Placiditу

Назву виставки художниці Лери Литвинової Placiditу (від лат. «Безтурботність») обрано не випадково. Це не тільки назва однієї з робіт Лери Литвинової, це той стан, який транслюють її твори. Медитативні роботи автора створять особливу атмосферу спокою, умиротворення. У картинах автора - відображення літнього затишшя і тема занурення в себе... глибоко, повільно, з насолодою.

Де: Будинок художника

Коли: 20-27 липня 

Більше інформації: офіційний сайт

Всесвітній День Котів 2017

Благодійний концерт на користь зоокотів - 70 тваринок, які живуть у Київському зоопарку і потребують годування, стерилизації та щеплення. А ще зоокоти переїжджають на нове місце через реконструкцію зоопарку і потребують житла! 

Де: SURF cafe FreeGen.

Коли: 23.07., з 19:00 до 22:00.

Скільки: 50 грн 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-